123

Анонимен

преди 1 месец

И ко праим ся? Двама кандидати, които не искат война? Тези не са американци! Ами кой ще плаща на нашите лижитурници? Как така? И като спечели Русия, кой ще целува ръка на Путин? Ама те невроатлантиците са приспособими. Умеят да се адаптират към всяка среда и обстановка. Преди 89 -та бяха върли комунисти, сега са предани демократи... Бързо ще станат заклети приятели на Путин и Русия! Само далаверка да има! Нали бе бийтълси?

122

Анонимен

преди 1 месец

Да, мypзuлкuте ще бъдат... ай да не казвам какво да не ги плашим отрано

121

Точно обратното

преди 1 месец

Ако Камила спечели войната в Украйна продължава с пълна сила, даже ще разпали война и в европейските държави - Полша, Румъния, България.

120

Анонимен

преди 1 месец

Победата на Харис може да не вещае, но АТАКМС - вещае ;-)

119

Хи хи

преди 1 месец

Стане ли Харис Президент урките ще ядат мурa ми. Но ако Тръмп спечели, тогава урките ще лaпaт бура ми !

118

Илюзията, че

преди 1 месец

Камала ще управлява без да и казват в ушето как подхранва такива статии.

117

Алекс

преди 1 месец

Интересно, ако Харис е толкова антиукраински настроена, защо копейките бълват змии и гущери по неин адрес. Или пак са объркали опорките или е партнека както Тръмп ще е ужас за Русия.

116

Анонимен

преди 1 месец

Така е. харис ненавижда зеленски. Така, че който и да спечели украта, ще яде бахура. Освен ако не се сбъднат предвещанията тна Жириновски и 2024 в САЩ да не се състоят избори.

115

Анонимен

преди 1 месец

На никой нормален човек вече не му пука за Украйна, става дума за съдбата на човечеството, което все повече и повече зависи от шепа войнолюбци и плановици решили пак да забогатяват и да си разиграват коня с нашите пари!

114

Американ

преди 1 месец

До Хаха: Тръмп е интересчия, няма да даде пари щото харесвал някой, за демокрацията или за светлото бъдеще. Затова няма да подкрепя Украйна, и без това достатъчно пари се потрошиха на вятъра.

113

Анонимен

преди 1 месец

Победа на Харис е победа на Байпън! Две анти-човешки меки тела.

112

Анонимен

преди 1 месец

Не знам за какво се глаСИ и тая , след като е на дереджето на Хилари Клинтън ,... голяма ''победа'' и предричаха , и накрая ---само пушек и дим , а след пушека , ...пак пушек ---43 % !

111

Анонимен

преди 1 месец

Само дето изобщо не е сигурно, че тя ще спечели!

110

Хаха

преди 1 месец

Напротив, точно обратното е. Тръмп е този който не харесва Украйна заедно с вицето си

109

Анонимен

преди 1 месец

До 82 ОМБрЕ....Аве , Омбре , Путин пак ли е умрял ?

108

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 108 Путинджи йово докога ще дъвчеш тия полове? Путин е пътник, време е да си смениш терминологията.

107

Анонимен

преди 1 месец

Победата на Харис вещае cмъpт за Русия.

106

Анонимен

преди 1 месец

Какой туй нящууу ? Индиика ,черна,американка , жена ,мъж трети пол ??? Кокой туй нящуу дет са кани да на управлява от Вашингтон ??? И то кат на управлява ние що не мой да гласуваме за него ??? Туй ли е ,,демокрацията,, Да не мой да гласуваш за тез дет та управляват дистанционо ?

105

Анонимен

преди 1 месец

Дългът расте ли расте -ковид заеми/помощ , за Украйна заемите .Китай , ОАЕ и Индия потриват ръчички и Русия ЗАСЕГА Е С ТЯХ ! Русия не е спряла да продава и изнася суровини .Китай зарежда света с всичко от чипове за смартфони, бяла техника, медицинска ..в замяна никой не пита какво ще правят с Тайван . Всяка западна страна като САЩ прекръстват продукта и го продават надвупотопни страни на двойна и четворна цена като тяхна суровина. Всичко западно само чака на тези страни за ресурси . Шумното анти говорене е само за плебейте ,театър за масите .

104

Анонимен

преди 1 месец

Расия се разчекна грозно,зловещо! Буряти и чечени вият в полето.