26

Анонимен

преди 1 месец

Така наречената превенция според МВР са снимките за превишена скорост от камерите. Просто е смешно когато някой си мисли, че глобата е превенция, защото се оказва, че много хора или не си плащат глобите или ги плащат и продължават по същия начин.Рядко е да видиш обходни полицаи (по групи от 3-4), както и патрулиращи на магистралата и по всички пътища да следят за безопасността! Колите се ползват за почивка, както и да застанат на определено място и да пуснат светлините като сигнал.

25

Анонимен

преди 1 месец

Много комфортно ще се лежи в тия джипки и ще пазят сянка, когато паркират зад храста

24

Данъкоплатец

преди 1 месец

Колко пресветкащи джигити в лявата лента застигнаха, спряха и глобиха полицейските BMW-a? Как оправдават похарчените пари на данъкоплатеца?Тези автомобили трябва да са на магистралата 24/7/365

23

Анонимен

преди 1 месец

Браво за новите коли ! Само че промяна напълно липсва. Тогава за какво са ви ?

22

До БАламите

преди 1 месец

А вие си събирайте Капачки за Бъдеще (кувьози)?! По лошото е че Капачките са за Леопарди на Укро Вермахта.

21

Реалист

преди 1 месец

А за подмяна на остарялата ВИК пари ?

20

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам полицейските автомобили да се оцветяват в цветовете на дъгата.

19

Анонимен

преди 1 месец

Борбата с престъпността не става с купуване на лъскави автомобили, а с друга техника, с обучение на кадри които да разкриват престъпленията, Даже и сградите на управленията на КАТ са като след бомбардировка, не са ремонтирани от 50 години. Вместо това - коли?! Защо? За да им е по удобно да спят вътре и да се крият в храстите ли? Или за да ги ползват шефовете като лични явтомобили?

18

Анонимен

преди 1 месец

Те са високопроходими и ще се ползват в труднодостъпни райони, като крайпътните храсталаци...

17

Т

преди 1 месец

"Парите за колите идват от Фонда за пътна безопасност"- за каква пътна безопасност -те 90% от полицаите не знаят ЗДВП, само се крият с камерите и това е.,а да има глобени за паркиране на спирки,пешеходни пътеки или около кръстовище или при пресичане на двойно непрекъсната лента

16

Анонимен

преди 1 месец

И защо не им купиха Дачии които са в пъти по-евтини и ще вършат същата работа, а с останалите пари да купят нови дрехи за пожарникарите или комисионната е по-важна.

15

Примерно

преди 1 месец

До АхаИли парите да бяха отишли за подпомагане на пострадалите от ПТП та!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

За децата капачки за МВР пачки.

13

веско маринов

преди 1 месец

Хора вий пари носете, хора подкупете ни добрееее, гордост е да служиш на българия и на МВР

12

Анонимен

преди 1 месец

гледам собственици на умрели шкоди явно са доста бътхъртнати от факта, че тая пародия на SUV е недолюбвана от хората. Нормално, при наличието на Нисан Патрол, Тойота Ленд Крузър, Ленд Роувър Дефендър, доказали се във времето като високопроходими, кво да му харесваш на това недоразумение.

11

Киро

преди 1 месец

Ейй що комисион, що чудо лапна Калинчо, нц, нц, нц.

10

Анонимен

преди 1 месец

Щом вече имат автомобили за труднодостъпни терени,да очаквам да влязат в полето между Горубляне и младост 4 и да разтурят депото за разфасоване на автомобили,стопанисвано от А.С. горублянския татуиран играч.

9

Анонимен

преди 1 месец

Шкода Кодияки високопроходим?!!? Това незнам дали някой тротоар може да качи.. а пък камо ли да слезе от асфалта. Кой и как ги избира тези коли? Има ли си идея?

8

Анонимен

преди 1 месец

Те тия шкоди са толкова "високопроходими", та е леле. Първата малко по-разорана нива и ще трябва да викат трактор да ги вади.

7

Анонимен

преди 1 месец

Тези паркетни джипки са точно за труднодостъпните райони. Да бяха взели дъстъри, хем да по- евтини, хем- по- проходими. Ясно е, че както бмв-тата, тези са да се возят разни шефчета, имитирайки дейност или за лична употреба.