77

Анонимен

преди 1 месец

Що? Нали ВСУ нахлуха в Курска област за да принудят Русия да преговаря?!

76

Анонимен

преди 1 месец

Какво ти спиране на войната.Какво мирно решение когато се печелят пари и то много пари.Разликата между Запад и Русия че на запад милиони дебни средни и голями инвеститори печелят от войната и нямат никакво намерение да изпускат кокала а в Русия ограничен кръг олигарси от кръга на Путин стотици милярди.Е за заетите в оръжейното производство има трохи но не всички са в тази сфера.Така че и едната и другата старана ще намират удобни поводи за отказ от преговори.А загиналите на фронта кучета ги яли.

75

Анонимен

преди 1 месец

Нахлуването на чужди сили в Русия задейства ядрената доктрина за защита което само Москва решава кога, къде и срещу кой да използва.

74

Анонимен

преди 1 месец

До 67. Уау... Какви високи цели имат украинците? Не само Русия ще побеждават, ами и Европа на колене ще поставят. Показахте ли си рогата украински нацисти. Ха ха ха. Украинче, марш на фронта не се крий по нашите курорти.

73

Анонимен

преди 1 месец

До 68. А не, нещо ти се е привидяло. Това зелената зделка, скакалците и джендарията са висши евроатлантически ценности. Само от ПП/ДБ и ГЕРБ изповядват такива неща. Ти не ги ли цениш тези ценности? Не си ли евроатлантил?

72

Анонимен

преди 1 месец

Западняците от "мирните конференции" да се видят хубаво.

71

Анонимен

преди 1 месец

Просто изчакайте и ще видите как цяла Украйна става руска. Малко търпение, за да не ви повтарям "аз казах ли ви".Украинците успяха да опротивеят на всички и вече дори Запада е срещу фашистката хунта, освен БРИКС

70

Евгени Минчев

преди 1 месец

Братя русофили! НА ОРУЖИЕ! СМАЧКАЙТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ ВРАГ! ВСИЧКИ СЛЕД ГЕНИ МИНЧЕВ, САМО ДА НЕ СЕ СПЪНЕ И ДА МУ ПАДНЕ ПАНТАЛОНА, че толкова много войничета не знам дали ще може да ви поеме. Ще опита, това е сигурно. Пък и вие едва ли ще му простите, вие сте си пeдеpacтчета повечето.

69

бай Шпренци

преди 1 месец

До бако - то излезе, че русофилите вече правят всичко това, срещу което "се борят"

68

бако

преди 1 месец

Русофили Шумкари обикалят горите и ядат скакалци, спазват зелената сделка, като живеят екологично без ток, гласуват за хомосексyaлисти, като Цончо Ганев и Евгени Минчев и не създават добавена стойност към икономиката, съсипвайки българският лев. Освен това зоват за връщане на световната диктатура на глобалистите комунисти.

67

УКРАЙНА РАСТЕ

преди 1 месец

УКРАЙНА РАСТЕ, става силна и могъща. Скоро ще окупира Москва и ще сложи Европа на колене. Време е Европа да се намеси във войната.

66

IQ 3.14

преди 1 месец

До Украйна расте прочие, една обедняла ерефия е доста по лесна за контрол,отколкото тумба казаци с ядрено оръжие

65

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

задунайските татари дето всека вечер си броеха парите от данъците, дето били подарили, тактическо си трайкат след като подариха четвърт милион и доживотна пенция на късото ръкавче, а се оказа че медало`нги руски. явно, "Това е друго"

64

IQ 3.14

преди 1 месец

До ГАДОРЯН или ако евентуално ме ххрп. пак иде идея за развяване, но има нюанс.

63

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонимен имаш предвид като как руснаците запалиха ония дървените, от 10 век дето беха пълни с български книги ли? бих казал, каквото повикало - такова се обадило. на гундяев черкви му не требват, човека работи за пари.

62

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Мира ще настъпи когато руския флаг се развее над Радата в Киев! Това е.

61

Ждръмуняк

преди 1 месец

само да ме натоварят на терминала и ще обясня на плеши къде зимуват раците.

60

Украйна расте

преди 1 месец

Европа трябва спешно да се намеси във войната, защото сега като Украйна окупира ЦЯЛА РУСИЯ, Зеленски и Камалата ще станат по-богати и страшни от Путин. Време е Европа да поеме отговорност и да се включи във войната. Защото създава чудовище в момента.

59

бай Ждръмби

преди 1 месец

Русия по-добре да предлага някакъв мир, че става все по-зле за нея.

58

Анонимен

преди 1 месец

интересно, немците навремето не са обстрелвали църкви и манастири, а украинците в Курска област взривяват с дронове и разрушават до основи цели манастири