37

Анонимен

преди 1 месец

Какво е това плъзгащи бомби? Няма ли някой в тази редакция с малко акъл в главата? Всички ли сте с купени дипломи? Иначе сте достойни за Пулицър, нали? Особено с такива статии тип "копи-пейст". Да живее Гугъл -преводач! Давате ли му заплата и на него?

36

!!

преди 1 месец

Те руснаците вече се похвалиха, че са свалили 17 Ф-ки, нищо че общо на Украйна са им дадени 10, а още никой от тях не е летял.

35

Банкеръ

преди 1 месец

Няма ли снимка на прелитащ Ф16 над Руска територия,то и Украйна си е Руска и ми се струва,че изобщо няма да летят тези самолети.

34

съдейки по текста,

преди 1 месец

по чуждиците и по разсъжденията: терористичната стратегия си е чисто западна и няма нищо общо със представите на самите украинци!

33

наглосакаско

преди 1 месец

"50 плъзгащи се бомби", "няколкостотин фута" - ей бе мисирките!

32

Алекс

преди 1 месец

Украйна вече разполага с отличния F-16.Сега ще се види,че прехвалените руски самолети,всъщност са обикновени щайги.

31

паунд§фут vs кг§см

преди 1 месец

Ако Гъргара Полутопова каже колко паунда и футареспективно е тежък и дълг, респективно авторът ще повярвам че лично се познава с оригиналния автор на тази почти безгрешна статия що се късае за лъжите партенките и жълтите фанелки.

30

Анонимен

преди 1 месец

Пропагандата е също част от инвазията аз толкова новини за 24 часа не бях мяркал и всичкиса колко е зле Русия, Путин *** в канче, дои кози с Ким и вари нудли със СИ. А Украйна е цъфнала и вързала с 20 души тръгнала фронт да прави. Трагедията е пълна и славянския православен род леко по леко изчезна и те така

29

Анонимен

преди 1 месец

Всички блогъри донасят, че край селата Озерки и Гири останалите без храна и патрони укропитеци са се разбягали, тоест целия Южен фронт на тази НАТОвска агресия се е сринал позорно. Навсякъде видеа с изоставените машини на агресора, а руснаците са влезли чак в Сумска област на НАТО. Резила на агресора е тотален, за разлика от Наполеон и Хитлер НАТО започва да капитулира на руска земя на 5-тия ден хахахаха

28

CHORLU,TURKEY

преди 1 месец

Украйна ще победи. Цяла Турция,без мръсника Ердоан и свитата му е с Украйна. Да 90 милиона турци са с Украйна.

27

Анонимен

преди 1 месец

Съвсем скоро самолетите на нацитата ще станат и част от ландшафта на някоя поляна :) Хихихи

26

Анонимен

преди 1 месец

Това ще е последния пирон в ковчега на Украйна. Главната прокуратура на Германия търси Володимир С. водолаз, който е минирал Северен поток. Така,че се обмисля дали Германия да не спрат помощите за Украйна. Полша е укривала водолаза до преди месец. Вече се е върнал в Украйна. А колкото до F-16, това са бракми и ще им видят сметката на бараките.

25

Анонимен

преди 1 месец

На укрите им се щеше още съветска техника от бивши членки на Варшавския договор.

24

Анонимен

преди 1 месец

Елате повече :D Да пратя и F-16, ако могат да летят :)

23

кога

преди 1 месец

Путин излезе ли от тоалетната.

22

Анонимен

преди 1 месец

АБЕ НАШИТЕ ЕФКИ СА МОДЕРНИ, ХЕМ СА НЕВИДИМИ ХЕМ СТРЕЛЯТ С НЕВИДИМИ БОМБИ, Е ВЕРНО И НИЕ СКОРО НЯМА ДА ГИ ВИДИМ ЗАЩОТО СА НЕВИДИМИ

21

Анонимен

преди 1 месец

Украински бойци хвърлят плъзгащи се бомби?! Трябва да го видя това.

20

bl

преди 1 месец

Мда, този Су-27 ако воюва толкова ниско, сигурно е получил личностно разстройство и се самоопределя като Су-25. Апропо, ако все още имат Су-та, за къв чемер са им таралясниците F16?

19

Анонимен

преди 1 месец

плъзгащи бомби?? по какво се плъзгат :)))

18

Ха ха

преди 1 месец

Самолетите летят ниско, но плъзгащите вика бомби требе се мятат от високо, иначе се губи ефекта на плъзгане.