18

Българинъ

преди 1 месец

6/10 бе навечерието на мирен договор Израел-С.Арабия. За да осуети мира, Иран нападна Израел. На 7-ми от Газа чрез Хамас и Ислямски Джихад, на 8-ми от Ливан и Сирия чрез Хизбалла, на 9-ти от Йемен чрез Хутите, на 10-ти от Ирак чрез иранските милиции. Оттогава Иран яде заслужен и непропорционален бой на седем фронта. Хамас и Ислямски Джихад са смачкани в сринатата Газа. Хутите не смеят да гъкнат след отговора на Израел. Хизбалла и Иран са следващите и те го знаят.

17

аноним

преди 1 месец

До Роро-Да,освен че тук преобладават единоверци,те са и отявлени антисемити!А всички знаем-антисемитизмът е ЗАВИСТ!!!! Не искат антисемитите да признаят умните,талантливите и други ценности!,и намират други причини!-По -лесно е да завиждат,под формата на омраза,и насъсквания срещу държавата Израел!!!!

16

Хохълщайн зове...

преди 1 месец

... докато междувременно продължава усиленото въоръжаване на Изсраел и ци00ни3кия режим на Невнетанаху за извършване на геноцида над Палестина. Така е Демократично и евроатлантично нек'си. Поредните Пиндостански схеми за нЕкой долар...

15

роро

преди 1 месец

Болшинството от коментарите са писани от мюсюлмани.Личи си.Г-да мюсюлмани,свърши се с пасивността на останалия свят,и ние да се чувстваме виновни,защото светът на исляма е един жесток,свиреп свят,но съставен от мързеливи,невежи,подли,коварни и пр.същества.Каквото искахте,близо 50-60 г. ,ви го давахме,или се съгласявахме.Повече не става.Или ще става човеци,или!!!!!!!!Арабите са една с-г-а-н,кояято от нищо не разбира,освен от това,което Израел сега им сервиза.Арабите си го заслужиха.

14

е бе лицемери!

преди 1 месец

Сащ зове а в същотот време има непрестанен въздушен мост за снабдяване на Израел със всякакво въоръжение!

13

Ха ха

преди 1 месец

Зове, но дават оръжия за 20 млрд на евреите.

12

Анонимен

преди 1 месец

ОСВЕН АМЕРИКАНСИТЕ РОБИ НЯКОИ ДРУГ ВЯРВА ЛИ НА КРАВАРСКИЯ ЗОВ

11

Анонимен

преди 1 месец

е няма да им е чак толкова удобно на САЩ, ще си получат проксивойната ;) залагам 2 лева, че до края на 2025 ще има потопен самолетоносач.

10

Анонимен

преди 1 месец

Сащ зове за прекратяване на огъня, но постоянно доставя оръжия на Из.аел. Нека всеки сам си прави изводите.

9

Фен

преди 1 месец

няма такива лицемери аххахахахаххаа

8

Анонимен

преди 1 месец

40% от тинейджърите мислят, че ивицата Газа е интимна фризура.

7

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 Как няма да вземе като Русия въоръжава Иран? Иначе за другото съм съглсен.

6

Анонимен

преди 1 месец

Газа от къде ги имат тези ракети, бре? Да не им ги продава Зелето? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха

5

Анонимен

преди 1 месец

Тия само реват за руски шпиони, а са пълни с израелски.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ми спрете подкрепата за Израел и ще спре бе лицемери без вас Израел е едно голямо нищо.

3

Анонимен

преди 1 месец

Израел не може да изстрелва тези ракети и да убива невинни деца. Израел печели медали да олимпиадата в Париж. Държави агресори не се допускат до Олимпиада.

2

Анонимен

преди 1 месец

Невероятна наглост и лицемерие. Да им дават оръжие, а след това да призоват за спиране на огъня.

1

Анонимен

преди 1 месец

А, като зове, защо непрекъснато отпуска милиарди за въоражаване на Израел. Това е лицемерие. Хайде Израел да остане без американските помощи, пък да видим тук пишещите, които хвалят Израел, колко са велики, до къде ще стигнат. Същото е и с Украйна. Не са ли тия държави без подкрепата на САЩ са умрели. Израел поне има предимството, че са в добри отношения с Русия, заради многото руснаци там и дълги дипломатични отношения, Русия страна няма да вземе.