132

Дива свиня

преди 1 месец

Толкова често му нацелвам синия гербер че вече трябва да му е неудобно да се пери по медиите и да претендира че е незаменим и безценен.

131

Путин и Байдън

преди 1 месец

Защо не се оттеглиха, бе умник?.. А Тръмп, Орбан, Фицо или Макрон?

130

Анонимен

преди 1 месец

Само един умен човек знае и усеща кога трябва да се отегли тоя стана за смях и резил

129

Анонимен

преди 1 месец

Ред в хоаса ни обеща дон Буци още на по-предишните избори. Този милиционер умее да създава хаос, защото в главата му е пълен хаос!

128

Анонимен

преди 1 месец

американско измeкярче, въобразило си че ще яха държавата ...

127

Анонимен

преди 1 месец

като те приберат от парламата с белезници и хаосът ще свърши, няма да се плашиш ...

126

ry7if

преди 1 месец

Прав е напълно, 4 годни не само циклим, ами потъва държавата!!! А на ПП-ДБ проблем им е само министър Стоянов, защото МВР не им позволиха да си правят игричките с купени гласове и машинките!! Скоро и 2 % няма да съберат смотаните обратни!!!

125

Анонимен

преди 1 месец

ДОТЕГНА МИ ОТ НЯКОЛКО ДРАСКАЧА АНТИТА РЕШИЛИ ЧЕ ВСИЧКО И Е ПОЗВОЛЕНО ГЛУПОСТИ ЛЪЖИ ЗАКАНИ ОТ НЕВЕЖИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЕДНО И СЪЩО НОН СТОП ДАЖЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ

124

Анонимен

преди 1 месец

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ НАЕТИ ДРАСКАЧИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ АМАН ОТ ВАС

123

Анонимен

преди 1 месец

Ами как ще има кабинет? Народа 4 години се опитва да изгони Бойко и Пеевски, ама не мърдат бе, захапали кокала и не мърдат.

122

!!!

преди 1 месец

Лицето на снимката е ОСНОВНИЯ виновник за опростачването на политическата система и класа! Политиката е алъш вериш а не визия и стратегия. Това лице може и да не разбира какво е из .. рал но мирише и ще мирише дълго време! А подкрепящите го явно си харесват миризмата

121

Анонимен

преди 1 месец

Руски пешкир си Баце, колкото и да цвилиш колко важен бил Чирен.

120

Стоко

преди 1 месец

Държат те за тa_ш_ацuте хем от западните разузнавания, хем проруския кръг около доган, хем пеевски напарво ти е бръкнал отзад с един кашон компромати. Толкова си нагазил в лайHaта, че страхът ти е татуиран на грозната мyтра банкянска.

119

Бай Иван 2

преди 1 месец

Боко ти си виновен за това! излъга народа че ще оправиш държвата а донесе само кражби и корупция! За 12 г ни направи най бедните в Европа и хай бързоизчезващата нация в света!Мутренски начин на управление със сила и заплаги и държавният апарат срещу несъгласните!

118

Анонимен

преди 1 месец

Столично Прочистване: Есен идва. Левски, Ботев, Захарий, Стамболов събуждат се от сън дълбок. Гледат те, не могат да повярват, в окова нова пак нахлузили са го народа. В София са се събрали, уж българи се пишат, с портрети наши все се кичат, а червенитеХлебарки управляват тука. Народ спасете, столицата си сменете.

117

Анонимен

преди 1 месец

До виновен е боко- обясни в какво е виноовен- когато си тръгна остави 0.6% инфлация после като я налазиха тая клета държава та 28% инфлация - да си спомним просто Кире, Ококор, Дамаджан, Комитова, мистър Мускул и още пасмина каквато сме нямали- и ти как видя вината на Борисов? Евраци и пудели, трафиканти на рожден ден на мин на МВР и на гости в министерството на МВР, ала бала работа такова дъно сме нямали...

116

Анонимен

преди 1 месец

Столично Прочистване: Есен идва. Видение се появи. С кръст в ръката Патриарх Евтимий се яви. Благи думи заговори и сърцата ни разтвори. Дяволи с раса се крият туа. Лукавите в лъскавите возила се возят, не на Бог, на комунистите се молят. В Триадица намерили са те добра опора, а столица покварена не ви трябва.

115

Анонимен

преди 1 месец

Столично Прочистване: Есен идва. Шишманците народа си не изоставят, от юго красно да ни вадят. Земи ви анадолци взехац, но степнитеХлебарки саПаразити много опасни. Столицата променете, Триадица мирише зле. ПаразититеС жълтици подмамете, на каруците железни товарете с мошениците комунисти в Диарбекира на катурга.

114

Анонимен

преди 1 месец

Не ви харесваше моделът ГЕРБ- а Баджанаците ви докараха 28% инфлация и разсипване на цялата държава!

113

Анонимен

преди 1 месец

Столично Прочистване: Есен идва. Асеневци и те помагат, българите славят, съвети да добавят. От степите грабители са дошли, наели са и много роби със червени тоги. Щитове и саби нарамете, конската опашка извадете, столицата премествете. На север, исток или юг, далеч отВъшките червени, направете тез промени.