122

Анонимен

преди 1 месец

А вие сте срам за интелекта и духа.

121

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане са фа *** сти омраза към всички и всичко

120

Чепзадтеб

преди 1 месец

Обичам да го турям на хора от ППДБ, много са отворени отзад.

119

Анонимен

преди 1 месец

Ало....ПП ДБ да не говорят от името на народа. Слава на Русия! Тя никога не губи и българският народ е с нея!

118

Анонимен

преди 1 месец

Шайката шарлатани когато и е изгодно търсят копейките заедно да гласуват например да изгонят Рая ШАЙКА ШАРЛАТАНИ С АЛА БАЛА СТЕ В ПАРЛАМЕНТА СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС

117

Анонимен

преди 1 месец

Търговски....ама с възможност за двойна употреба!!!! Те от Фбр патки не пасат.

116

Ангелина

преди 1 месец

Възраждане ,което действия със способите и методите на създадената от ГЕРБ/ДПС "армия за убийства" - може ,в следващото НС - изобщо да ги няма ,защото една голяма част от техните симпатизанти ,които не са така агресивни и брутални като тях ще гласуват за ПП "Величие".

115

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов "България трябва да стои по-далеч от ЕС" Ице, ама явно това не важи за теб, подвизаващия се във ФРАНЦИЯ!

114

Христо Христов

преди 1 месец

България трябва да стои по-далеч от ЕС и нато и изгони евроатлантическите мюрета!

113

Анонимен

преди 1 месец

пп-дб следва *** интереси да обезлюди България от нормални българи, след като няма нация, няма да има въобще нужда от национална сигурност.

112

Една българка

преди 1 месец

За всички, които твърдят, че ако се пропагандира различна сексуална ориентация сме щели още повече да намалеем и че ни трябвало нормални да раждат тук в тази държава - бъгларите си раждат и имат деца, просто огромна част от населението емигрира, защото тук само безумни неща се гласуват и случват!!! Не е проблемът с ориентацията на част от населението, а с нефелното управление и залитане по пополистки теми. Нищо градивно не се прави, а Възраждане точно са най-деструктивни по действия!

111

Христо Христов

преди 1 месец

Слугите на чуждите посолства врещят в несвяст как изразителите на народната воля били заплаха за грантовете които взимат от посолствата. Възраждане трябва да смачка ПП и ДБ, а съдът да разследва ПП ДБ за национално предателство и осъди в Белене!

110

Анонимен

преди 1 месец

Фд се арестуват всички съпредседателя ПП ,не стига че окрадоха бюджета с 10 милиарда ,щом са заплаха на арест и съд,а от скоро време се съюзиха с възраждане ,вероятно плашат на Константин и то не малко

109

vs

преди 1 месец

Ква национална сигурност бе kaBaл!? Сигурността на близките до вас ли? Данс, мвр, нап, и всички службички бачкат само за себе си! Затова сме на това дередже!

108

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Цялото семейство ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме нормална европейска държава а не КО ЧИНА на БОКО тиквата и Пеевски свинята и ИТН дъното и БСП бандата на прехода 35 години грабежи и мачкане на България. Бог да пази България от тези партии ГЕРБ ДПС ИТН БСП копейки. Амин

107

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята. Амин

106

Анонимен

преди 1 месец

Значи според Копейкин, режимът на Байдън е престъпен, а този на Путин е най-демократичният и процъфтяващ?! И затова го е посетил в Москва, за да се уговорят за рухването на запада...Това са комунистите - разрушители на всичко прогресивно и налагане на диктат, според техните интереси.

105

Анонимен

преди 1 месец

Крадецът викна отново "Дръжте крадеца!".

104

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 месец

НАИСТИНА ВЪЗРАЖДАНЕ Е ОГРОМНА ЗАПЛАХА ЗА ВАС ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТЕ ВЕЧЕ 33Г.

103

ПП-ДБ

преди 1 месец

ПП-ДБ налагат гей-пропаганда и ЛГБТ-идеология и освен това са нагли, да дават оценка на другите партии, знаем, че са проект, замислен в САЩ и Канада и работят срещу България!!Освен това да доста тъ@@пички е елементарни, въпреки че се фукат с дипломи от Харвард!!