21

Анонимен

преди 1 месец

За всички тази новина НЕ Е ИСТИНА в Плевен има режим на водата от 12:00 до 17:00 и от 23:00 до 6:00 вече от 2 седмици и половина. ВИК прикриват обедния режим и лъжат ,че ТЕПЪРВА почва режима. Dnes.bg моля проверявайте си инфото , защото пишете простотии.

20

баба мара

преди 1 месец

това е началото воини ще се водят тепърва за водата климатът се изменя многобързо ние не сме подготвени никои не мисли в перспектива всеки си мисли самоза кокала

19

БКП

преди 1 месец

Жителите на Плевен и Ловеч трябва да пребият с камъни управниците си. В Гърция е много по горещо и безводно, но в нито един град няма режим на водата.

18

Българ

преди 1 месец

Рамадан Кънев каза, че не е рентабилно да има вода!

17

Да ге

преди 1 месец

До 4 Плевен се развива много добре.Само че политиците ни оставиха без вода.35 години безхаберие,но ако скоро не се вземат в ръце ще ходим на гости в парламента да ги сурвакаме.

16

Да ге

преди 1 месец

Не лъжете!Всеки ден от 13.00 до 17.00 часа няма вода.

15

Do 17

преди 1 месец

Па при бай ти Тошо имахме режими постоянно на водата, с дни нямаше. А по селата - с месеци. Не знам за кой Тошо говориш.

14

Анонимен

преди 1 месец

още сечете и горете гората, мършляцииииии....чакайте вода после

13

Анонимен

преди 1 месец

Докато държавата не направи язовир Черни Осъм вечно ще има режим лятото

12

Анонимен

преди 1 месец

При бай Тошо нямаше режим на водата. Имаше язовири и вода за всички. А сега знаете как е...

11

Стар Комунист

преди 1 месец

Режим на водата ... режим на тока ... Все едни и същи партийци на власт... Нима съм се върнал назад във времето на великия бай Тошо ? Ахахахаха. Какво следва ? Купонна система ? Е, сега "врагът" е различен, но то и тогава и сега "врагът" винаги се е използвал за да бъде обвиняван за собствените ни грешки. Преди викахме - "Рейгън е виновен", когато не успявахме да изпълним петилетката . А сега - "Путин е виновен", когато ни спре тока .... Само ние си останахме все същите некадърници.

10

Анонимен

преди 1 месец

Бай Тошо ви направи такива големи язовири и да няма вода не е само от сушата и то тия градове са намаляли наполовина не нещо друго има тука мирише на далавера

9

Анонимен

преди 1 месец

Страцимир Петков забранявал ползването на питейна вода за миене на улици. Къде има такава практика улиците да се мият с питейна вода? Кога за последно сте виждали улиците да се мият?

8

ВОДЕН РЕЖИМ

преди 1 месец

КОЛКО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 месец

КОГАТО СИ ХОДЕЛ СЛЕД ЛОЗУНГИ И ПОРТРЕТИ, КОГАТО СИ СИ ИЗЛЯЛ ЗЛАТЕН ТЕЛЕЦ И МУ СЕ КЛАНЯШ КОГАТО СИ ОТХВЪРЛИЛ БОГА , НА БОГ НАЙ МУ Е ЛЕСНО ДА ТИ ЗАКЛЮЧИ НЕБЕТО И ДА НЕ ПОМЕРИШЕШ ДЪЖД.

6

Времето е наше

преди 1 месец

А бананите вкусни ли са?

5

вие си ги избрахте

преди 1 месец

значи 20 го проблеми с водата за областни градове пари няма, но за ук райна и американско оръжие на кредит има! следващите градове са всички на 100 км от морето. българина трябва да стои гладен и жаден, за да му дойде акъла за кого и дали да гласува. Искате атлантизъм, ами стойте *** и жадни

4

Вивиан Попгригорова

преди 1 месец

Плевен наистина загина.

3

Duke Nukem

преди 1 месец

За какво са ни гори и вода, когато #няКОЙ може да направи милиарди от фотоволтаици?!?

2

Честито еврожендари

преди 1 месец

И пак да гласувате за сглобкаджиите!