11

Възмутен

преди 4 седмици

Полицията трябва да служи на Държавата и Народа, а НЕ на Мафията!

10

456

преди 1 месец

Така е,да бъдат наказани!

9

SS

преди 1 месец

МВР винаги си е била още от соца в зетьо-шуро- баджанашка организация,в която работят семейства ,а през соца ,цели родове. Тръгнали да протестират.? Ами кажете им,на който не му харесва да напуска.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ако не ги бяха демилитаризирали преди 10 години всеки протест можеше да им завърши с по 20ка пандела, а във военно време с разстрел. А сега всеки татуиран тутманик, къде не можа да се набута по мафиотските структури тръгна да става полицейн да носят стълби и да крият нарко пласьорите...

7

Анонимен

преди 1 месец

Този ли беше купен с биткойни, за да стане независим депутат? Беше в партията на Слави доколкото си спомням и след това се отцепиха, купени от Киро и Асен. Той ли ще ни разяснява кое е законно и кое не? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха

6

Анонимен

преди 1 месец

Че то отдавна е политизирано. Пазят политиците с три корона хора от народния гняв.

5

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2 . Верно е това което сте написали. Сега те същите от времето на Гл. секретар на МВР - ББ са на високи постове в МВР и профсъюзите им. Та те днес организират тези протести. Преди години те биха протестиращи пред колоните на МС.Те единствено пазят власта затова МВР е повече от армията.

4

darga

преди 1 месец

По същество всеки протест НЕ е законен!! Никъде няма понятие "протест" законово обвързано в нормативната база!!! Затова е прието да се обявяват предварително пред местните власти и изпълнителната власт взема мерки за охрана, ако се налага!!! Всичко друго е слово-блудство и политика!!!В случая ПП-ДБ не могат да преживеят факта, че 80% от служителите в МВР си харесват сегашният министър!!! С този протест НЕ са нарушили нищо, защото няма подобен закон за протести!!!

3

Анонимен

преди 1 месец

Многоо герберски мат рял има в МВР. Многоо над 7000 души в МВР са на пенсия и заплата с години, многоо има които не са за МВР и как нема да защитават Калин. Тези незаконни протести на полицаите казват само едно - разформироване на МВР, репотбор и създаване на ново с намален състав с добри заплати защитаващи интересите на обикновенният гражданин .

2

Анонимен

преди 1 месец

Политизацията на МВР започна преди повече от 20 г. През 2001 г. изведнъж медиите започнаха да ни занимават само с "великите дела" на харизматичния главен секретар на МВР, пост за който повечето български граждани дори не знаеха, че съществува. Тогава реформирането на милиционерите в полицаи спря и в МВР нахлуха орди от мутри, докарани от главния секретар. От тогава досега МВР е една мутромилиционерска структура, коят преследва политически неудобните на лоясалия вече бивш гавен секретар.

1

Алекс

преди 1 месец

И този стана компетентен.