192

Анонимен

преди 1 месец

Интензифицирането на бойните действия и разширяването на фронта само ускорява агонията на Украйна

191

Анонимен

преди 1 месец

А някой знае ли каква точно част от белгородска област се контролира от Украйна ? Операцията в Курска област е аналогична на тази в харковска и по задействани сили и по превзети територии... Резултата е, че либералите в Кремъл изгубиха почва за поредния договорняк

190

Анонимен

преди 1 месец

До опорка Русия влезна за да не пусне нато в покрайна, само *** като тебе не са разбрали още, явно не хващате новините под моста

189

Анонимен

преди 1 месец

укропите не могат да опазят дори собствената си теротирия, дори и когато е тежко укрепена и окопана, не е нужно да си велик стратег за да осъзнаеш, че няма да могат да задържат нищо в Курск - с дълга логистична линия и без никакви укрепления. Това което укропите правят не е опит за победа - а загуба в яд.

188

опорка

преди 1 месец

Нападнахме Украйна ,защото за 10 г. украинците избиха 14000 руснаци. А досега, само за 2 г. война Путин могилизира над 100 000 руснаци. Слава на путин ......гробокопача на руската империя.

187

Анонимен

преди 1 месец

както и предишната велика укро офанзива, и тая не успя повече от няколко селца преди да забуксува и умре в калта

186

Анонимен

преди 1 месец

хаха нищо не са местили, продължават да мачкат в Донбас, а укропите за пореден път се поднасят на тепсия, няма как да улеснят Русия повече от това - сами да си пратят последните сили точно в дупката, оставена от Русия за казан, укропа е като дивеч който сам се корми и влиза в казана

185

Я па ти..

преди 1 месец

До Анонимен 179 Никакви протести не е имало от Европа и САЩ , та камо ли у нас срещу избиването на руснаци в Украйна. Не си измисляй. Дори Русия мълчеше като неми.

184

Ти да видиш..

преди 1 месец

Това беше целта на Зеленски. Указа се по голям стратег от Путин.

183

Сата НАТО

преди 1 месец

Територията в Курска област, освободена от ВСУ, в момента юридически е ничия. Просията не упражнява суверенитет върху нея, Украйна заяви, че няма интерес да я анексира. Просто я ползват временно за бойно поле. При това положение трета страна, ако има желание и възможности, може просто да си постави ракетите със среден обсег (до 500 км), в който случайно попада и Кремъл и с полетно време под 50 секунди.

182

Конфуции

преди 1 месец

Той Напольон така го подмамиха да нахлуе, ама колкото по-навътре навлизаше, толкова по-дълбоко затъваше. И накрая сдаде багажа. Който не помни историята е обречен да я повтори.

181

Анонимен

преди 1 месец

Съветския съюз не трябваше ли да навлиза на територията на Германия през Втората световна? Ето, значи всичко е наред.

180

Анонимен

преди 1 месец

Упси. :) А чий фронт сега ще пострада :)

179

Реалист

преди 1 месец

Това не е агресия на Украйна в русия, а нормална ответна реакция като при война срещу истинския агресор.

178

Анонимен

преди 1 месец

Сега украинците са герой а забравихте когато България, както и САЩ и други европейски държави внасяха протестни нови срещу Украйна за избиване на мирно население. Това пропагандата наистина е страшно нещо.

177

XA XA XA

преди 1 месец

Поредното "смело" отстъпление на т.нар. непобедима красная армия

176

До 175

преди 1 месец

На тая украинска психиатрия няма ли още ограда

175

Здрасти

преди 1 месец

Хохлия и Русия не ги мислете, а се чукнете у кратуните кво ще се случи у нас като се заритат вече наистина атовете. Щото 90% сте компост от сега...

174

аз

преди 1 месец

Аз хиляда пъти писах тук, че войната ще се обърне. И украинските аскери ще забият жълтосиньото знаме над Кремъл. А по улиците на Москва ще патрулират украински танкове и солдати. Ама тогава никой не ми вярваше. Е СЕГА УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СЪМ ПОЗНАЛ И ВИ КАЗВАХ ИСТИНАТА? Видяхте ли какво стана? А?

173

аха

преди 1 месец

Фантазиите на Зеления и феновете му продължават. Продължава и изтребването на украинската армия, както и на немалко количество натовци. В крайна сметка, всеки сам прави избора си.