25

Анонимен

преди 1 месец

БСП умре!

24

баба мара

преди 1 месец

а вие къде бяхте в това време в брюксел тичахте да се снимате винаги зад гърба ия стига с това лимерие всички капиталисти вън от бсп иначе ниска изб активност

23

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че фаворитът на Нинова - постоянният и единствен депутат на БСП в Сф-област Ив.Ченчев, както и Свиленски, ще го отнесат и ще се наложи да напуснат БСП заедно с леля Корни. Много си повярваха.

22

категоричен съм!

преди 1 месец

Такива остро конфликтни личности като Нинова не бива никога да бъдат избирани за партийни шефове на никоя българска партия. Те със своя конфликтен характер и войнственост ще унищожат както своята партия, така и парламентарната система в България. А в крайна сметка и демокрацията.

21

Анонимен

преди 1 месец

Витанов бърка - повече от един милион избиратели спряха да гласуват за БСП заради Нинова.

20

Анонимен

преди 1 месец

Жалко, че махнаха Нинова. Оставаха й още едни избори да докара БСП под 4%

19

пияница мистик

преди 1 месец

Наистина не знам защо се преекспонира тази джендърска тема. Може би, защото е най-лесно и удобно. Паркът пред нас е пълен с всякакви лапета. От такива в детската градина, до малки деца в 1-ви, 2-ри клас. Майките им седят по пейките, гледат ги как ритат топка или си играят и клюкарят. Понеже са ми съседки по улица ги познавам почти всички. Като ги питам: "Абе каква е тази джендърска училищна пропаганда, дето всички говорят за нея", те се смеят и ми викат, че няма такова нещо. Учителките викат са млади и само за уйoвe мислят :)))

18

Анонимен

преди 1 месец

Витане, да те светна че без Нинова най-вероятно ще паднете и под 4%! Каквато и да е, поне имаше лидерски качества, вие сте без харизма, и не ставате за нищо

17

СЛАВОВ

преди 1 месец

АЛОООО АНОНИМНИЯ ПОНЕ ВЕДНЪЖ СИ НАПИЩИ ИМЕТО -- ИСКАМ ДА КАЖА НА ВИТАНОВ МНОГО СТЕ ЖАЛКИ СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ПРОТИВ НИНОВА ТЯ ВИ НАПРАВИ ХОРА И СЕГА ВИ Е ВИНОВНА ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАСТАНЕТЕ ДО НЕЯ СЛАБИ И НЕУКИ СТЕ НИНОВА Е СИЛЕН ЗНАЕЩ ДЪРЖАВНИК АКО НЕ Е В СПИСЪКА ЗА ДЕПУТАТ НИЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС И СМЕ МНОГО - ПОНЕЖЕ ВИЕ СТЕ НЯКАКВА ОБЕДИНЕНА....ИСКАМЕ НИНОВА ДА ОСТАНЕ НА БСП

16

Анонимен

преди 1 месец

истински талант, като Техноимпекса. Все пак менторът и е заврения зет Пепеляшко от Драгалевци

15

ГерболИННА

преди 1 месец

Този тлъстак не го ли изрита Корни Импексова от БКП(С)?!? Ей,сладък кокал,оглозган напълно,но все още не го пускат...

14

Цецо

преди 1 месец

Подкрепям Нинова за всичко.Тези които напуснаха или бяха изгонени от БСП искаха да се коалират дс Боко ,за да крадът заедно.Няккои да е чул Първанон,Петков,Гергов,Добрев и мн.дреги да разкриват далаверите на Банкянския-нямя такива ,нали,Корнелия сама водеше битката,асвойте все я предаваха.Един от продажниците Кирил Добрев-организационен секретар също я обвини при загуба на изборите.Къде беше ти бе аланколо, че обвинянаш нея.

13

Анонимен

преди 1 месец

Такива специалисти като Витанов ще успеят да втечнят насипното състояние, за да може по-лесно БСП да оттече по-бързо в канализацията.

12

нн

преди 1 месец

Търсите под вола теле. Нинова била виновна, не е вярно, БСП е обречена на ликвидацоия, старите измират, младите не ги е еня за лявото и БСП. Само преди три години, какви ги говореха, 1 милион избиратели, вземаме власта и 4 год. сме на влас, колко са били глупави и найвни. Сега Август 2024 год. са пред залез, 100 годишната партия си отива от политическата сцена, времето и изтече. 4% Октомври, може и да и дойдат много.

11

Анонимен

преди 1 месец

Витанка, само пенсионери гласуваха за вас. Но хората си отиват, а не може да излъжете младите. Това е бате! Бъди щастлив!

10

Анонимен

преди 1 месец

ЗА КАКВО Е ВИНОВНА НИНОВА?ЗА ТОВА ЧЕ ПЪРВАНОВ НАПРАВИ ПАРТИЯ И НАГАЖДАЧИТЕ ОТИДОХА ПРИ НЕГО, НО НЕ СА В ПАРЛАМЕНТА. ЗА ТОВА,ЧЕ ГЕРГОВ ,ДОБРЕВ, КАДИЕВ И СПИСЪК 1 МЕТЪР НА МИЛИОНЕРИТЕ ИЗПОЛЗВАЩИ БСП ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОГОВОРИ ЗА МИЛИОНИ, ПРОСТО БЯХА ИЗГОНЕНИ ОТ НИНОВА?ДАЛИ ЗА ТОВА, ЧЕ ВЪЗРАСТНИТЕ УМИРАТ И НАМАЛЯВАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БСП?НОВИ НЕ ИДВАТ, ЗАЩОТО НЯМАТ ШАНС ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ,ЗАЩОТО ШАНСОВЕТЕ СА ЗА ДЪЩЕРИТЕ ,СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ НА ПОТОМСТВЕНИТЕ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС.

9

Анонимен

преди 1 месец

Бийте се не са карайте Червени кхмери :)))

8

Миков

преди 1 месец

Кой сипва, кой сипва? Наздраве!

7

Анонимен

преди 1 месец

Нинова разби твърдото ядро на партията. Сега БСП трябва не да си върне старите избиратели, а да се бори за избиратели с идеи. Нещо, което според мен ще е много трудно за една остаряла партия, остарели бивши лидери и остарели виждания.

6

Анонимен

преди 1 месец

Корнелия е като бясно куче, нарочни някой и го гони до дупка. Разгони всички, които не и вървят по водата. Сега заслужава да постъпят към нея по същия начин.