32

пенсионер

преди 1 месец

Навярно МВР Калин Стоянов получи подкрепа от деполитизирания синдикат на МВР ЗАЩОТО се страхуват от който и да е друг МВР макар и той да е служебен ще започне реформа срещу социалната несправедливост в КСО според която от в продължение на на 8 години продължава да пълни ведомството сАПЗ работещи пенсионери .тЕЗИ ХОРА СА НАД 6-7ХИЛЯДИ ДУШИ .

31

гражданин

преди 1 месец

Протестиращите полицаи знаейки че не им е работата да се месят в политиката значи нещата са извън контрол

30

Анонимен

преди 1 месец

САМО ОПЛАКВАЧИ ТУК ЖИВОТЪТ СЕ ЖИВЕЕ ПРЕДПРИЕМАТ СЕ ДЕЙСТВИЯ

29

Анонимен

преди 1 месец

Тия където са с пенсия и заплата, всички до един избирателно са за Герб. Защо мислите избраха тази вратичка в закона и вече 10 години не я затварят...

28

Анонимен

преди 1 месец

МВР в България е ЧАСТНА ФИРМА и действа , --- ИЗБИРАТЕЛНО !

27

за 27

преди 1 месец

До АнонименЗА ДА СТАНЕ ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА ДА ИМА ВРЪЗКИ

26

Този наглец

преди 1 месец

Да се скрие някъде.Вчера 7годишно дете уби полицай от "Специалните" части в работното му помещение.Закривай МВР и да се започне на чисто,без Калин.ките на ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 1 месец

ДО НАЕТИЯТ СТАНИ И ТИ ПОЛИЦАЙ ИЛИ ВЛЕЗ В СИСТЕМАТА НЕВЕЖ СИ ПЪРВО ПРОЧЕТИ ЗА ТАЗИ СИСТЕМА И ТОГАВА ЛЪЖИ

24

Анонимен

преди 1 месец

ЗНАЧИ ЕДИН НАЕТ ИЗЛИЗА И ДРАСКА ГРУПОСТИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ КАКВО ТЕ ГРЕЕ ТЕБЕ ОСВЕН ЖАРКОТО ТИ ЗАПЛАЩАНЕ ЧЕ ДРАСКАШ ГЛУПОСТИ ЗА НЯКОЙ КОЙТО ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАШ ЗА СИНДИКАТИ ЗА ПОЛИЦИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЧНОСТИ

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Над 7000 души само в МВР са на пенсия и заплата . Пенсионират се на 54-55г. и до 60 години са на пенсия и заплата. Това го направи ГЕРБ и ББ да е ясно за да са полицаите на техната страна в техна защита и правилно да гласуват на избори. Това тръста пансия плюс тлъста заплата месечно от 4000 - 6000 лв. и повече според длъжноста накара народа още повече да намрази МВР .

22

Анонимен

преди 1 месец

ДО 23 ЗАЩО ЛЪЖЕШ 23 КОЙ ТИ ПЛАЩА ЗА ДА ЛЪЖЕШ 23 КЪДЕ СА ТИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА 23 НИКЪДЕ ПРАЗНИ ОБЩИ ГЛУПОСТИ

21

Анонимен

преди 1 месец

"Мантрата, че МВР влияе на изборния процес, е грешна. МВР е един от основните фактори за осигуряване на честни и прозрачни избори." МВР си затваря очите оперативно и охранително когато изборите се купуват основно от ГЕРБ. Публична тайна с много, много факти. Това е приносът на МВР все ГЕРБ да печели.

20

Самото

преди 1 месец

Присъствие на Калин.ката Стоянов на " спонтанния" протест в негова защита е пошло,вредно и непрофесионално.Стана вторият след Гешев,който си прави протест в собствена защита.

19

Този пищман

преди 1 месец

Синдикалист не знае ли,че полицаите нямат право на политически протести по закон . Недопустимо е, институцията,съблюдаваща нарушенията на закона, сама да го нарушава.

18

А употребата на

преди 1 месец

Синдикатите в политически план как влияе?За всички е ясно,че полицейският синдикат е мафиотска организация на Борисов.

17

Анонимен

преди 1 месец

Пенсия и заплата в мвр,глас да Герб и пади тишина, вегетирай там тихичко и ще си стоиш до 65 със 200000,300000 хилки напред

16

IT пенсионер

преди 1 месец

Откога цар киро стана фактор да прави политически оценки и изказвания на всеослушание?

15

Анонимен

преди 1 месец

Герб =Мвр от 2009г

14

Анонимен

преди 1 месец

Вече 34г. , МВР е частна фирма на герб , грабим и бием , ...ПО ИЗБРАНИ ''ОБЕКТИ'' !Какво станЪ с ДЕЛОТО - Милен Цветков ? ПАК ЛИ НЯМАЛО ДОСТАТЪЧНИ ОБВИНЕНИЯ С/У СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР-то , участници в цирка ???

13

Факт

преди 1 месец

На митинга за подкрепа на Стоянов бяха тези който биеха и се гавриха с хората по улиците на София преди месеци.Мутри а не полицаи той ги пази от законе и те сега изпълняват поръчки на герб и дпс.