12

Анонимен

преди 1 месец

"Всякакви неща, които променят възприятието на хората за околната среда, трябва да бъдат забранени", категоричен е Симидчиев.ДЕМЕК И АЛКОХОЛА ДА СЕ ЗАБРАНИ

11

Симидчийоглу,

преди 1 месец

а за КовиТ експерименталките к8и4еше и се пенеше от трибуната заедно с Ботокса и останалите ковuдu0ти и заплашваше хората,че ще умрат, ако не си набодат бустерите сироп! Сега изведнъж се загрижил за райския газ,след като наркотрафика процъфтяваше по време на управлението на вашТа седера3тогербера3тия и достигна недостижимите висини при про100 Киро ХарварТското недоразумение.Едни и същи сте, пр0дажни п0дл0ги на Посолството!

10

Анонимен

преди 1 месец

Тоя райски газ утрепа бизнеса със синтетичната дрога и тревата. Продажбите паднаха заради него. А трафикантите имат силно лоби в ПП-ДБ през Бойко Рашков и Асен Василев.. Пудела е гладен и ядосан!

9

Анонимен

преди 1 месец

Диазотен оксид (райски газ) се съдържа и в атмосферния въздух. Това означава ли че и въздуха ще забраните да се диша?

8

Анонимен

преди 1 месец

вместо райски газ ше шмьркате от атлантическия рай !

7

Анонимен

преди 1 месец

Симидчиев концентрирайте се в едно нещо. От ПП сте предимно инвалиди и хомосексуалисти.И пак се разкъсвате - украйна,райски газ,конституция и още какво ли не .трудно е. Постройте една детска болница Това гледайки възможностите ви ще отнеме към 40 години.Малко ли е? Мани го газа не се занимавайте със сложни неща.20 год ще търсите терен за болницата,20 год ще я строите. И още 20 год ще я оборудвате.Ето дело за цял живот.Даже ако не бързате ще оставите и за внуците да оборудват и гепят.

6

Анонимен

преди 1 месец

Вместо на котлона, сложете силитрата във фурната. Ефекта е по-бърз и ще има газ за всички.

5

Анонимен

преди 1 месец

Как ли ще спрат търговията с нещо носещо оборот? Като с ракията в домашни условия?

4

Анонимен

преди 1 месец

Тя и тревата е забранена но я има на всеки ъгъл. Явно ревнаха, че оборота на тревата намаля и искат да го вдигнат. Споко пичове, райски газ има и в сметаната в кауфланд. Купуваш сметана, обръщаш бутилката на обратно и излиза само райския газ. Пак ще има от къде да се друсат. Забраната не е решението. Просто народа няма алтернатива. До толкова го oпpocтачихте, че няма на къде повече. И по зле ще става. С тая мафия на чело на държавата.

3

Стефан Вълдобрев

преди 1 месец

Това е рай и то какъв- рай, рай, рай, рай!

2

Анонимен

преди 1 месец

Райски газ може да си направиш и вкъщи. Диазотния оксид или още известен като "Райски газ" се получава при загряване на 170 градуса на Амониев нитрат или още известен като амониева силитра. А това е изкуствения тор който се продава свободно. Купуваш торба амониева силитра слагаш я в тенджера на печката и загряваш на 170 градуса. Парите които се отделят са Диазотен оксид (райски газ) а в тенджерата остава вода. Това го учехме в кръжока по химия преди 30 години.

1

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Свинския Рай на Пеевски, Боко и Тошо, в Свещенната Свинска Империя ще ядете свински крилца! Слава на Свинския ГМО Рай и прасетата с крила!