80

доц. Наталия Киселов

преди 1 месец

е била съветник по правни въпроси (2012 2016) и секретар по правни въпроси на президента Плевнелиев (2016 - 2017). Кадър на посолството, формално предложена от Бай Боко на назначения пак от посолството президент Плевнелиев.

79

Демокрация е

преди 1 месец

Доценти с лопата да ги ринеш. Имат и постижения - наскоро един доцент направи впечатляващ фойерверк в село до Елин Пелин.

78

Лъчо

преди 1 месец

Схема след схема, да видим какво следва

77

Анонимен

преди 1 месец

Има една политическа олигархия с бивши червени знамена окупирала върховете на властите опитваща се с журналистически под лого да се самозалъгва, че основите на властоустоите и са здрави, а мълчанието на електората подсказва, че не само са прогнили, но и миришат.

76

Зозо

преди 1 месец

И тая е от кохортата на Рундю - Кеша. Какво да каже друго?

75

Анонимен

преди 1 месец

Най-после един смислен изказ!

74

.

преди 1 месец

Пак ли това превтасало тесте с "аромат" на зелева чорба ??? Хайде стига вече с фатмашките опорки !!!!

73

на пук на ПП-тата

преди 1 месец

бих оставила Колин Стоянов. Няма как едно политическа сила да извива ръцете на който и да било премиер. Това си е политически рекет

72

аз искам

преди 1 месец

оставката на Гвоздейков. Тук от 1-2 месеца има поняколко инзидента по жп линиите и то с влакове. Даже имаше и пуснати пътнически влакове един срещу друг. Този си е за оставка от всякога. Купи вагани, в които климатиците не работят. Пътувах в една такава композиция. В два от новите вагони климатичната инсталация не работеше, а в останали 3 работеха. Няма оправдание за това. Или го държат, защото минават парични потоци през него. Но затова мълчат ПП-тата.

71

не е

преди 1 месец

редно една парламентарна група да иска оставката на този или онзи министър. Още повече, когато се касае за политическа независима структура, каквито са силовите институции. Крайн време да се премахнат политическите кабинети н силивите структури. Искат служителите да са безспартийни, а ръководството е партийно. Няма как да вървят нещата, докато не се премахне тази недомислица. Що не искат оставката на Гвоздейков, при който за няма и месец има най-много катастрофи по жп линиите. Мълчат,

70

Петя

преди 1 месец

И до кога мошениците от ППДБ ще разиграват България?!Какви са тия бе?!А стига циркове и сеирджии

69

Шарлатаните

преди 1 месец

не го искат защото им секна ала-балата ... и контрабандата.

68

Майора

преди 1 месец

Защо ще правим евала на една провалила се коалиция , искаща овладяване на службите и цялата власт в страната , прочула се с кеша , пудела с пачките и връзките на главния секретар и митници с контрабандисти! Морално ли е такива хора да не искат отново Стоянов да е министър? Българино , осъзнай се и ги прати в забвение!

67

Анонимен

преди 1 месец

Този Гербачийски кривондел ще го снимам на камера как го рапам. Това ми е цел в живота.

66

Vs

преди 1 месец

Добър е, от Холивуд го харесват как се държи и облича, ама ние търсим министър, а не артист!

65

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски брутално превзема държавата Една сутрин може да се събудим негови роби Безразличието ще ни заличи като нация допуснахме бесните мутри да превземат власта

64

Евроатлантик

преди 1 месец

Делян Пеевски е сатаната, а Калин Стоянов е негов верен слуга! Само Бойко Рашков може да организира чесни и почтени избори.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Ангелина. Ти сестра ли си й, или дъщеря?

62

Възмутен

преди 1 месец

Стига с тоя Калин Стоянов бе! Да ти евва и държавата, дето по цял ден ни занимават с една личност!

61

Ангелина

преди 1 месец

Доцент Киселова е от тази порода хора в научните и преподавателски среди ,на които се дължи обстоятелството все още да има някакво образование в държавата.Тя е и една от малкото появяващи се анализатори по медиите ,които имат интелигентен и премерен изказ ,обективен и безпристрастен прочит на процесите в страната.