15

Анонимен

преди 1 месец

В тази Гърция явно бъка от зарази и болести. Много познати се върнаха преди няколко години от тям с Ковид, сега и това.

14

Чакайте

преди 1 месец

Още десницата не е взела власта. В момента левицата натиска крайна да мрът. Когато десницата вземе властта тогава започват едни кихащи прилепи в най-развитите икономики първо да се появяват. Щото със санкции явно не става и прилепи комари...шмокороци. Само истинските виновници не са виновни. Всички други са. Кои са истинските виновници - елементарно Уотсън, проследи парите от "комара" къде отиват.

13

Забелязал

преди 1 месец

Едно време караш нощем на 20 км и чистиш стъкла и фарове от буболечки и скакалци. Сега за 1200 км нощен пробег няма нищо размазано по стъклото освен по фаровете тук там. с тези пестициди избиха инсектите.

12

Бързо

преди 1 месец

Ваксини !!! Поне по 5 на година !!

11

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Ммм, много добре, много добре, west nile е хубав вирус :))). От време на време даже и убива хора, по особено забавен начин :))).

10

Анонимен

преди 1 месец

Ние Българите, преди хиляди ходини нямахме държави. Пък и да имахме каква ли ни беше файдата от това да ги имаме? Тогава де погледнехме на длъж и на шир все бяло море беше, все Герои бяхме. Имаше много Риба за пържене, имаше борба за девойки, крадяхме ги, Гергана радваше сърце мъжко, юнашко па макар и да бе селска. След това настана гражданска борба на Магарета, та като ревнаха всички Тикви в бустана изсъхнаха и в тая борба победи стила на мухата Цеце от Африка, чрез боцкане със спринцофки!

9

Анонимен

преди 1 месец

У жега без блата комари нема.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ковидовата факса става и за треската.:))

7

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха ... не могат да ни мушат с ваксини!

6

13маймуни

преди 1 месец

Няма да се плашите. Има за всички *** съответните патогени.Тези като не работят, има и други. Но ще има оцелели, винаги има.

5

НаПълно НеВаксиниран

преди 1 месец

Блажени са Вервующите, Бустерираните З0мбита на Глобалният Капитал!!

4

е няма ли?

преди 1 месец

Няма ли да пишете коментари под статията за "измислената" и "несъществуваща" болест? С която докторите източват здравните каси? А фармацевтичните компании реализират милиарди печалби от антибиотици и репеленти? Че ха пишете де! Не се срамувайте!

3

Анонимен

преди 1 месец

Готова ли е ваксината вече?

2

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че още няма ваксина, че антиваксърите щяха да са избълвали стотици глупости под статията.

1

Анонимен

преди 1 месец

Е комарът не подбира, хапе всички, животинки и хора, и бедни и богати. Ето защо блата и застояла вода не бива да се оставят.