15

Трифон

преди 1 месец

Ако изобщо не си мислшм какво може би мисят другити или чевствуват? Ако е така тоя Т социопад ли е или обикновен смахнат?

14

Анонимен

преди 1 месец

"За свободолюбивите хора обвързването е бреме." - Eдин уважаван човек някога е казал "Свободата е да можеш сам да си поставяш ограничения и да ги спазваш!". При мъжете е по-лесно, такава им е еволюционната природа, че по-дълго могат да изкарат в cyx режим докато попаднат на някоя малко по-правилна. Не че повече от половината накрая не съжалват после. Както е казал пък философът Сьорен Киркегор: "И да направиш нещо, и да не го направиш, накрая ще съжаляваш и в двата случая!"

13

Анонимен

преди 1 месец

Повечето хора очевидно не са разбрали какво пише в статията. Но пък очевидно смятат, че те имат мнение, което е по-правилно в житейско отношение.

12

Анонимен

преди 1 месец

'Обвързаните хора са щастливи' -- ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

11

Баба Гица

преди 1 месец

Не ви требе обвързване, ако няма да правите деца. Ако в извънработното ви време искате да прислужвате, готвите, чистите и т.н. на прасуня на диваня, заради едната наденица, помислете добре. Салам може една добре изглеждаща жена да си набави по всяко време.

10

31 годишен

преди 1 месец

Аз търся някоя 40+ годишна. Поне тя ще ме глези, грижи за мен и ще ме храни. А аз ще й чеша дрътата с,лива!

9

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Аз имам връзка с чичо Яшар. Всеки петък след молитва идва и на килимчето ми разковава клоаката, като през цялото време ми цитира сури от Корана. Понякога се притеснявам за него, защото се раздава напълно, чак пот капе от засуканите му мустаци. А вече не е първа младост.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ама разбиира се. Обвързването е "опасно" нещУ. Що трябва да се обвързвате? Стойте си необвЪрзани, третополови и бездетни. И без това на работодателите скоро бачкатори няма да им трябват. Ако искат работници, ще си поръчат да им сглобят. Роботизацията става все по-ефективна и по-ефективна. Вече дори Изкуствения Интелект е на ниво - средно работлив биологичен работник. Големите компании от няколко години не спират да СЪКРАЩАВАТ ненужните. Така че : ЧЕТЕТЕ ТАКИВА СТАТИИ И СТОЙТЕ ПОКРАЙ МАЙКИТЕ СИ.

7

фдсф

преди 1 месец

имали взимоност има връзка

6

Харабия момиче

преди 1 месец

Darling No no no by Destiny's child свърши. There's no need to keep it real. Make it fantastic good. I want my pink sunglasses. И очаквам безвъзмездно финансиране по който и да е евеопроект и без проверки както и подарък джип. Ще подарим и едни розови очила на Песков :)

5

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

4

Анонимен

преди 1 месец

Дали поне 10% от необвързаните си мислят това, което се твърди в статията? Може би горният материал е бил актуален през миналия век. Днес ситуацията е друга.

3

Анонимна

преди 1 месец

За свободолюбивите хора обвързването е бреме. Но ако един човек може да ме обогати обилно неинтелектуално :) си заслужава компромиса :)

2

Анонимен

преди 1 месец

Който обича не е самотен и не остарява!

1

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък мисля обвързаните за заблудени :))