65

Пак по опорката?

преди 1 месец

До ГерболИННА: Не става така, Черболинке. Кой ще се слива с ГЕРБ? Която партия е направила коалиция с ГЕРБ е отишла в небитието. Няма г'лупаци които да се вържат с Бойко вече. Даже и Доган вече не иска.

64

Производство на ИС?

преди 1 месец

До Анонимен 64: Това е добра новина. Пазар за чипове има. Дано успеят да направят някакво производство. Дори само да могат да изтеглят качествен монокристал силиций, пак и нещо.

63

Анонимен

преди 1 месец

Като споменахте за електроника се сещам, че бившият директор на ИПТ към МЕ АД Ботевград, впоследствие зам.министър на МЕЕ 87-годишният Кисьов, заместилият го като директор на ИПТ, впоследствие изкласил като професор в ТУ-София 79-годишният Т.Таков и бившият БСП кадър в МЕ АД инж.Цв.Коцев са решили да възстановят след 31 години престой производството на биполярни ИС в Ботевград. Само че нивото на биполярните ИС не стои на място 30 г. да ги чака, а отдавна ги е изпреварило

62

Анонимен

преди 1 месец

Г-н Ченчев, вие бяхте 4 мандата едноличен и единичен депутат на БСП от Софийска област. Време ти е заедно със СС - Свиленски/Симов да дадете и на други членове на БСП да ви заместят. Нали имате право на 3 мандата, не повече.

61

ГерболИННА

преди 1 месец

Все таА! БКП(С ) приключи успешно съществуването си... Айде, вливайте се У Греб-ДъПъСъ-то, че и там нЕма ора,баце!

60

Анонимен

преди 1 месец

Време е за нова партия на лявото,на социалистите. Теа не стават. Коалицията ще се казва,,Предателите джен-дъри!

59

Анонимен

преди 1 месец

Време за нова чартия на доциалистите.Теа се да си праат коалиция.Предателите си остават предатели ,еле пък в предателската коалиция

58

Анонимен

преди 1 месец

Тоя да не е брат-близнак на генерал-полковник Марков?

57

Джо

преди 1 месец

Нинова уж се бореше с/у джендарите а около нея след като подаде оставка колко много се появиха. Били под прикритие.

56

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

В този форум има много любители на чашката. Този на снимката има типично лице на пияндурник, тежки софри, яко поркане и плюскане в продължение на десетилетия. Този не може да бъде лице на лява партия, а лице на реклама за бира. Язък за партията, но те пропиляха всичките си шансове дадени от народа. Може би единствено Жан се опита да направи нещо, но тогава пак неговите съпартийци го хвълриха под автобуса и участваха в клеветите срещу него. Подгответе се за бъдещо пълно оскотяване на държавата.

55

Тенгри кан

преди 1 месец

Зафиров, квото и да прайте, електората ви намалява;))) Вие го уморихте де, с политиката да го лъжете, че работите за неговото добруване и той задобрува - насели гробищата. А, като умре гостоприемника, умира и вируса, Зафиров!;)))

54

Анонимен

преди 1 месец

Коалиционен състав - кандидати за депутати. И кой ще са те? Присъстващи за заплати. Видяхме и предишните коалиции които закриха левата идея и БСП.

53

Анонимен

преди 1 месец

До 49. Какъв социализъм, какъв бай Тошо, всичко изградено по негово време за 45 г.с пари и кански труд от народа,, вече е приватизирано или разрушено, миналото няма да се върне, нито заводи, предприятия, ТКЗС, тежката, лекарка, хранително-вкусова промишленост, електроника, електрокари, мотокари, торове и др., било е и ще остане в миналото.

52

Джоко

преди 1 месец

Типична физиономия на *** !

51

АМИ, ДА....

преди 1 месец

Не залагайте на социализма------ КОМУНИСТИТЕ С ПАРИТЕ ЩЕ ВИ ПОПИЛЕЯТ....ХАХАХА

50

СОЦА УМРЯ!

преди 1 месец

"КОГАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ--- СВЪРШВА И КОМУНИЗМА"....ХАХАХА.....

49

Смех...

преди 1 месец

"ФАНТАЗИИТЕ НА ЗАФИРОВ"----КАКА ПИШЕ КНИГАТА.....ХАХАХАААА

48

Залог

преди 1 месец

Заложете на социализма и ще спечелите. Хората искат бай Тошо да се върне.

47

политически зомбита

преди 1 месец

закривайте я тая партия, стари дебели чичаци

46

Ха-ха

преди 1 месец

Айде у лево! Досега крепихте на Кака то*пките. Ама като си нямате, ще крепите ...