30

същия ''та

преди 1 месец

като гошето марковия.

29

Анонимен

преди 1 месец

История за това как България е нищо, а евроджендърството всичко.

28

Анонимен

преди 1 месец

Господинов се прави на Оруел, но той изпуска една дребна подробност. Оруел осмива идеологическия враг на държавата си, докато Господинов се опитва да потопи собствената си държава, което е достойно за съжаление. Това като убийците, ако убиеш във война си герой, ако убиеш в мирно време си престъпник, Господинов не прави разликата и става престъпник, той не се усеща, това е болестта на зубрача, той зубри нещо без да го разбира и като го повтори, си мисли, че е голям колкото оригинала.

27

Анонимен

преди 1 месец

До IQ 3.14, И какво искаш да кажеш, че "Рита Хейуърд и изкуплението Шоушенг" не ти харесва? Егати шаблона, кажи ми на кое друго негово произведение прилича да видим колко внимателно си го чел? Май имаш високи претенции от ниско ниво. Ако има шаблон то е да бъде увлекателен.

26

Възмутен

преди 1 месец

Не ви ли прилича на селски чичка с похотлив поглед на педофил? Иначе като писател е ОО.

25

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименстивън кинг е изключително шаблонен и комерсиален, което трябваше да го знаеш ако беше чел негови произведения, а не да говориш от гледната точка на филм и половина. човека си има утвърдено клише по което си брида творбите. некои му викат стил на писане

24

Гражданин

преди 1 месец

А ве, кой го харесва този некадърник, не знам. Веднъж се излъгах да почна да чета една негова книга и на третата страница се отказах - елементарен, скучен, даже дразнещ. А наградата му "Букър" я спечели преводачката за коренно различния стил в превода.

23

дсока

преди 1 месец

Тоя негодник, се е закачил на копанята на Посолството, хапва си грантове, и понеже папка и слушка, от време на време му дават и някоя "наградка" за да може да се покаже на тукашните *** какъв е модела. Папкаш и слушкаш и ти хвърлят в копанята за да грухтиш и да мърдаш доволно с уши. А като творец си е една голяма 0. Мазен и хлъзгав и едно голямо нищо. Слава Богу има и други истински писатели та не сме допрели до тоя,мИрси.

22

anonim

преди 1 месец

Книгите му са лични, значи, драги читатели........................даже автобиографични...............................с послъгвания през ред..................... тогава кое по-точно е творческото в тези изличния .........................

21

до

преди 1 месец

Времеубежище е плагиатствана от друг автор.

20

Анонимен

преди 1 месец

И kвo cera, вegнara лu ga uзpurнeм c бypнu нecтuxвaщu anлaycu u възтopжeнu възkлuцaнuя, uлu nъpвoм ga noтuчaмe нa мяcтo?

19

Анонимен

преди 1 месец

E xyбaвo ge, чyxмe вeчe!

18

Огняр

преди 1 месец

Надявам се сама да намери пътя до следобедите на своите читатели."Аз пък се надявам да намери път до огнищата и външните тоалетни на читателите.

17

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Нито броят на читателите му , нито броят на наградите му са критерии за научно ,художествено и литературно творчество . , За Хомо сапиенс би трябвало да са други критериите, които в днешно време са " малко " позабравени и още по-лошо то е, че никой не смее да споменава за тези критерии , които обхващат дори личният живот и начини на поведение навсякъде на даден автор или съавтор на литературно каквото и да е по вида си творчество .

16

Роза

преди 1 месец

Според мен Времеубежище " е единствената му книга,която има литературна,историческа и естетическа стойност.Другите му произведения не струват!Всеки има право на лично мнение,нали?

15

Анонимен

преди 1 месец

Докато не вземе нобела така ще пише- мейнстрийм и либерални глупости! Дано му се размине само възхвалата на геей пропагандата в училище! Но ако вземе нобела и продължи от същото- е тогава е бил лееке за пари!

14

Анонимен

преди 1 месец

До Името на Ама и ти си един аФтор.

13

ъъъъъъъ

преди 1 месец

край , тоя си поверва че е писател и ся секси месец ше пуска нова книга

12

Името на

преди 1 месец

Героя от наградения му роман е Густин!!! Боже опази от таквиз Афтори!

11

Анонимен

преди 1 месец

IQ 3.14, обиждаш Стивън Кинг в момента. Той пише увликателно дори и в повечето му книги да няма много дълбок смисъл. Това е сериозна приключенска литература за диапазона 12-30г. А Господинов за кой пише? В диапазона 30-80г, които искат да си прережат вените? И за критиците за някоя награда.