137

Анонимен

преди 1 месец

Ти и " име"??!-:))

136

Ангелина

преди 1 месец

НЕ МОЖЕЩ ЗА "ЗАПАЗИШ" НЕЩО ,КОЕТО ГО НЯМАШ!

135

Анонимен

преди 1 месец

Питам се риторично след като е заемал два поста дали получава две заплати , като се има предвид колко е хитър и нагъл .

134

Стоянов

преди 1 месец

Този изкусен селски хитрец,сложи в джоба си известните в света демагози арменците и евреите.Ти беше и си оставаш слуга на един субект,"стълил"на шията на народа си,най вече от 2009 год. насам.Скрий се,ти си свърши работата. Обиколи света за сметка на кроткият ни народ и напълни до върха банк. си сметка.

133

Анонимен

преди 1 месец

Това правителство не пожела да хване нито едно нарушение на изборите защото се беше покрило и ДПС се възползваха и на поразия се оляха направо.

132

Попов

преди 1 месец

Няма ли кой да прибере тоя климбар от Париж ? Пет дена вече туризъм и изчаквал закриването на олимпиадата.

131

Тоя идиот

преди 1 месец

Отиде на разходка до Париж за се срещне с един НЕБЪЛГАРИН и там с кухата си глава да прецени, че за нищо не става. А може и да са били еди и да са му наместили клетките.

130

Вярно е

преди 1 месец

Подаряваме евтин ток от Козлодуй на Укр., недостъпен десетилетия наред за българския народ, защото се продавал и пълнел хазната. Хазната е празна. Честито. Обучаваме укр. военни, после "защо нас"? А си строите бункерите под Партийния дом. Подарихте 2 реактора и оборудване на Укр., милиарди платени от българите. За сравнение 2 реактора Уестинг 120 милиарда лева по пазарни цени. Общо за 4 години сте ощетили хазната с 400 милиарда лева ДБ, СДС, ПП, ГЕРБ, ДПС от санкции, газ, ток, подаръци УКр

129

ДРЪЖ СИ

преди 1 месец

ИМЕТО И ВЪРВИ В ПЕНСИЯ, ОТ ТИЯ ДА ОЧАКВАШ НЕЩО-ГАДЮХИ

128

Анонимен

преди 1 месец

Главчев: Прецених, че най-добре е да си запазя доброто име! Да му мислят Грънците Кожите и Корията на новата Бейби Яга

127

Анонимен

преди 1 месец

Ти вече нямаш такова, какво ще пазиш ?

126

Анонимен

преди 1 месец

132 Случаят "Сребреница" си е гаф, за Главчев.

125

Анонимен

преди 1 месец

128 Какво да кажем за кеша на Киро просто, "шефчето" на Лена от парапета си развърза кесията, за пореден път. ПП,ДБ са символ на корупцията и льотчикът Радев ще им помогне пак.

124

Анонимен

преди 1 месец

Борисов сам си е виновен. Направи няколко грешки. Сега, да си носи последствията.

123

Анонимен

преди 1 месец

Всичко се прави, за да се организира нова алабала и ПП,ДБ да станат първа политическа сила. С всички последствия от това за държавата, дори и за старият-нов, техен покровител.

122

главундрий

преди 1 месец

Твърдо отказвам това , което никой не ми предлага .

121

Анонимен

преди 1 месец

Ко си прецениш ,Главчев ,то натискане да остане !!!добре Радев ги махна тоя украйнски предател

120

изедник

преди 1 месец

тунджя е зада има погребение .

119

1-дртийYАЙТBoY!

преди 1 месец

До Анонимен /117/... Тоз същият клаун изигра най-дольната и подходяща роля, за да може Радеву и Бойкову удобните да подменят прогрессивно действащата риформа на ПП/ДБ, след което си изми ръцете кат същински ПИЛАТ Понтийски - тая нагла гласяща се и поднасяща се всекиму *** - абсолютен артист и наглець от висшия пилотаж: нищо не напраи нищо не постигна и пак успеха да прецакат - как всегда - целокупния ни наивно верващ им народець ...

118

Анонимен

преди 1 месец

и щото си пази доброто име отиде на народни разноски в Париж, при 1млрд. дефицит в хазната само за три месеца, да не се е надявал да го приемат в Елисейския дворец, там приемат президенти а не назначения от президента, дори се кълнеше че ще махне вътрешния министър само и само да омилостиви президента да го назначи пак