51

Паню Баирски

преди 1 месец

Тая миризлива комунистическа мисирка е изхвърлена отвсякъде и понеже никой не я бръсне за нищо, пак се хвана за така наречената джендър идеология, от която другарката няма грам понятие!Между другото в щатите учат, работят и преподават много некадърници от България!

50

Анонимен

преди 1 месец

при въпросния закон сапропуснали да забранят и пропагандата за равенство между мъжете и жените! Всеки знае, че женският пол се отличават от мъжкия и не е равностоен на мъжкия! Освен това в закона не са посочени наказанията за обсъждане забранените въпроси!

49

Бай Иван

преди 1 месец

Психопатите от пплгдб+ трябва да се изчистят от обществено-политическия ни живот !!!

48

4

преди 1 месец

Учениците трябва да се запознаят с всичките "прелести" на този живот!Нима не трябва да знаят и за вредете от наркотиците!Важното е как това става и кога !

47

факт

преди 1 месец

да говориш за загриженост след като членуваш в партия която открадна парите на хората и фалира България няколко пъти и децата гладуваха е меко казано цинично ! комунист да говори за загриженост към други е направо от врати телно . комунист да обещава нещо на другите обаче е естествено !

46

...

преди 1 месец

Всъщност БСП и вгъзraждане са проводници на руска пропаганда и това е част от планът им! Искат да ни отдалечат от "прогнилия Запад" и завинаги да ни закачат за *** от русия. Никой не промива ничии мозъци. Само е доказано, че тези две партии са тотално ощетени откъм мозъци. То и само те вярват в тези глупости!

45

Говорит Москва!

преди 1 месец

Вече мога да спя спокойно, защото с тези ***,хомо,транс и не зная още какви сексуални направо се разболях от тревоги!Преди десетина дни бях във Виена и се оглеждах страхливо за групи агресивни ЛГБТ активисти,да не ме хванат,че току-виж ми сменили пола.Но ...след закона на копейките и след бурната радост на другарката Нинова се успокоих и зная,че всичките горепосочени трансформъри и трансформатори (по Путин) са се изпокрили в мили дупки и треперят от страх пред праведния копейкониновски гняв

44

дедо ви

преди 1 месец

другарко , дали знаеш че бкп промиваше мозъците ни 50г. ? после бсп се опита да го прави и още се опитва , добре че времената са други и децата и внуците ни не ви вярват . относно темата , тя не те вълнува въобще, целта ти е да се опиташ да събереш симпатизанти което в скучае е опит за промиване на мозъците на хората - вижте ме колко съм загрижена .

43

Анонимен

преди 1 месец

Не познавам текста на коментирания закон. Мисля, че там трябва да има текст, забраняващ на хора с нетрадиционна сексуална ориентация да заемат длъжности, свързани с работата с деца - учители, възпитатели, педиатри, ръководители на детски кръжоци, охранители и хигиенисти в детски ясли и градини, в училища и в други обществени заведения, предназначени за деца.

42

Анонимен

преди 1 месец

Другарката Нинчето с недъгавото си хилаво синче, взела да дава акъл и тя, че нещо не и се дава кокала, може да изпаднат от парламента, надява се на пишман патриотчетата м и с ирк и :))

41

Анонимен

преди 1 месец

Много ми е интересно всичките тези виещи джен**дъри, феминистки, марксисти. Като дойдат джихадистите да ви колят, на кого ще ревете? На хетеросексуалния 'зъл' бял мъж европеец да ви защитава? И защо, от какъв зор? Мен лично отдавна мине все тая дали арабите ще ви хвърлят от блоковете, ще ви се изреждат отзад по двадесет човека и ще Ви държат като животни по мазетата. От вас полза няма и никой не ви е длъжен с нищо.

40

Анонимен

преди 1 месец

Има хетеро, има бисексуални, има и хомосексуални Нинче, ти разбираш ли ги тези неща, или просто си тръгнала и ти да правиш рейтинг, че съвсем го изгуби напоследък :))

39

Анонимен

преди 1 месец

Обратните не само нямат работа с деца, те въобще не могат у не трябва да имат деца. Природен закон на естествения подбор. Затова, категорично трябва да е забранено и осиновяването. Противоестествено, против природата. А как си живеят живота хомосексуалните на тази земя си е тяхна работа и наистина никой не трябва да им се меси. Но и те не трябва да се месят в чуждите животи.

38

Анонимен

преди 1 месец

"Да не образоваме децата да избират пол" - това ми е любимият цитат от това интервю. Никой не те образова да избираш. Ти сам решаваш!

37

Анонимен

преди 1 месец

Обратните не са псохически болни в лицето на Българина. Те са психически болни в лицето на медицината. В лицетона Българина са просто нещастници без късмет.

36

Извод

преди 1 месец

Скритата цел на това пламенно изказване на Нинка е да направи реклама на сина си. Изядоха я от критики и въпроси защо чедото й не учи в Москва, а се намира в САЩ и сега тя се опитва да внуши на народа, че именно "деца" като нейното разнасят славата на България по света и представят родината ни във възможно най-добра светлина. Ти да видиш, хитрушата крушовенска!

35

Анонимен

преди 1 месец

Колко мъжкари имало във форума, наблъскали ми минусчета :))) Познавам мъжкари, дето си падат по мъже, но за пред публиката се пишат за алфа мъжкари, така и е с тези които са ми наблъскали минуси, чувстват се гузни :)) Синчето на Нинчето в Ню Йорк, ако го облека в женски дрехи, ще си е типично травеститче, тъй че не се правете толкова на големи мъже комрадс :))

34

Анонимен

преди 1 месец

Само не разбрах тази откъде се пръкна и защо си приписва заслуги. Не вкараха ли този законопроект групата на възраждане, Нинова какво с чужда пита помен прави?

33

Анонимен

преди 1 месец

Промиването на децата в България е в ход от поне 15 години. Къде дряма тая до сега? Лицемерен популизъм.

32

Анонимен

преди 1 месец

Отдавна тая мантра е дъвчат политичарите, ти чак сега ли Нинче се сети и ти да нададеш вой :))) Аз как досега не съм видял един транс да ми скочи или обеждава в нейната правота, явно се страхуват от мен :)) То като ги забраниш, ще кажеш ще си обърнат сексуалната ориентация, ама дай да правим лозунги за пред простолюдието :))