33

Служебното

преди 1 месец

устройва *** ри онет ките в НС ДБ, СДС, ПП, ГЕРБ, ДПС. След уникалната сделка Уестинг, за която пр оф укафа 120 милиарда народна пара. Сега български военни ще обучават укр. Останалата част от договора се крие от българите. Освен дадените безвъзмездно 5 милиарда помощи за Укр. и 50 милиарда лева обещани в дългосрочен план. Безплатен евтин ток Козлодуй, за българите няма евтин ток, за укр има. Освен подарените 2 чисто нови реактора и оборудване, отново платени от българите. 200 милиарда лева минус

32

Хм...

преди 1 месец

То досега това избори ли бяха? Навремето Симеон какви избори направи-с томбола и награди.А сега никой се не сеща. Няма томбола-няма гласове!

31

Анонимен

преди 1 месец

Събрали се безделници за по час празни дрънканици на издръжка от нашия джоб!

30

Идеалист

преди 1 месец

Най -добрата дата за нашите избори е 6 ноември 2024 г. Да се знае. кои ще управляват САЩ. Да не гледаме срамни сцени на политически солтоморталета!

29

Цирк дьо Солей

преди 1 месец

Тези освен да правят представления за вечерните новини и да си измиват ръцете едни с други по всички въпроси, свършиха ли нещо за България? За България нещо свършиха ли? Чак пък и оня ми ти Рундьо ги сбрал на лаф мохабет, се изказва и той политически. А това е противоконституционно, защото той е президент.

28

Анонимен

преди 1 месец

Точно ти др.Радев ни докара като кораба Вера СУ,опряхме дъното и няма излизане,благодарение на Кирчо и Кокорчо които ни натресе сме в патова ситуация,хората не са късопаметни като теб

27

Анонимен

преди 1 месец

Откакто Радев излезе с юмрук да защитава държавността да настанява Служебни шарлатани подпомагани от платени божкови протести от България вече нищо не остана Всеки можещ всеки знаещ и уважаващ себе си човек е извън тази шарлатанска територия граби завладявай лъжи саботирай прибирай шарлатания невиждана е вече 4 година

26

до 21

преди 1 месец

Извинявай, но ти явно си доста необразован. Ама доста. Тази глупост кой ти я каза? От 10 години работя по секциите такова нещо няма, недейте лъга хората да гласуват по случаен принцип

25

Анонимен

преди 1 месец

Г-н Радева(женски пол) защо като Пеевски ти орязва правомощията няма проблем, но ако махнат Рая Назарян, напълно законно и по домова книга, не може бе. Шубе си пилоте, бегай на село

24

Анонимен

преди 1 месец

Радев клекна пред Пеевски, показа си същноста на страхливец. Оставка!

23

ПроСоТо

преди 1 месец

тия папагали орязаха правомощията на президента,сега.."Еми избора а труден..Има домова книга"...Все едно НЕ ТЕ са ВИНОВНИ за тая бъркотия ..Видя се отдавна,че "промените" са смешни,тъъъпи,нелогични и противоконституционни..И вместо да ОТТЕГЛЯТ идиотските текстове,те хленчат "от съчувствие" пред президента ..ГНЪСНИЛИЦЕМЕРИ !!!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

ЗАЩО КОМЕНТИРАМЕ НЕЩО КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА. ЗА 40 ГОДИНИ ЕДИНСТВЕНО КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ БРЕ. ГЛАСУВАНЕТАО ЗАПРЕСТЪПНИЦИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

21

Анонимен

преди 1 месец

Като не гласуваш за никой разпределят гласа ти за първите 2-3. Гласувай за малка партия по добре. Има смисъл да има и други за да им бъркят сметките. Величие победа!

20

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам всички ние които не гласуваме да отидем на есента на изборите и да гласуваме с бюлетина не подкрепяме никого и да влезем в парламента това ще е звучен шамар за всички български политици в България.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов е против всички. Затова гласвам ЗА него. Точка.

18

Анонимен

преди 1 месец

САМО ДПС-1948

17

Анонимен

преди 1 месец

На есента на изборите в България пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български политици без изключение в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици в България ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в *** си празни кратуни.

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ивелин Михайлов е *** на ГЕРБ и трябва да изчезне! Генералът от НСО ще остане.

15

НаПред Величие

преди 1 месец

Смачкайте - Политическата Мафия - Поробила Българите!

14

Шарлатаните

преди 1 месец

както винаги имат претенции. На кво отгоре, бе? За нищо не стават.