20

ниско прелитащ

преди 1 месец

Така се прави ! А след две години ще има дела за некачествения ремонт за 20 млн лева и ще се направи нов ремонт за 40 млн лева ...

19

Анонимен

преди 1 месец

Това не е стойността ва ремонта, а толкова ще откраднат. Ночно, както се крадат парите за пътища.

18

Олимпий Панов

преди 1 месец

С тия пари ще източа езерото и ще го преместя на друго място,тия ми пеят за 800 метра тръба

17

Анонимен

преди 1 месец

Много бързо и лесно ми звучи. Няма ли да има оспорване от втория класирал се на конкурса и делото да се точи 2-3 години.

16

Капитанът

преди 1 месец

Интересно кой е дал разрешение , върху държавните буни в морето на Варна , да се поставят метални съоръжения свързани с метални кабели на брега ,за сърф атракциони и да заграждат ,заради това плажа и водата в морето с въжета за да си направят сърф коридор ? Нали буните са държавна собственост, имало ли е обществена поръчка и конкурс? Има ли екологична оценка ? Как така един частник ползва и загражда буните, плажа и морето ,заради бизнеса си?

15

Не схващаш

преди 1 месец

"Аз ремонт на банята правих, всички тръби смених и излезе много по-малка сума" Твоите тръби друже, не са били златни, каквато е тръбата под езерото. това се прави, за да е вечна тръбата и на няма корупция по нейния ремонт поне 99 години.

14

Само един шпрайт

преди 1 месец

Откъде идва тази огромна цена? Аз ремонт на банята правих, всички тръби смених и излезе много по-малка сума. Тук за една тръба 20 млн лв. Че и много кръгла сума. Някакси нагласено идва.

13

Нищо пари

преди 1 месец

Бълха ни ухапала.20 милиона са джобни пари

12

Анонимен

преди 1 месец

Ауу много скъпо, чи не ги ремонтирайте тогаз. оставете ги така.

11

Анонимен

преди 1 месец

За 20 000000 сигурно ще асвалтират дъното .Да заровят една тръба 20000000 Ама то Кокора 9 милярда за 9 дена срещу нищо

10

Анонимен

преди 1 месец

Във Варна е така, ремонтите на тръбите са скъпи. След ремонта, пари няма да останат, ама ще има ли тръба, не е ясно..

9

Варнинец

преди 1 месец

Предишната била некачествена струвала 7 млн. Сега ще има пак некачествена, но за 20 млн. А нещо на Хоризонт тръбата, за нея някой друг милион няма ли да остане?

8

Анонимен

преди 1 месец

800 метра, 20 млн лева, 224 рабтни дни, което си е цяла календарна година. Не може ли сравнение с това, как го правят европейците? А дубайците? На тези пък колко ли години им е трябвало за да сложат само тръби по дъното? А само тръбите колки ли милиарда струват, след като 800 метра струват 10 млн долара?

7

до 2

преди 1 месец

До Анонименза съжаление бълграският " народ " изобщо не мисли и си заслужава съдбата напълно !

6

Анонимен

преди 1 месец

800 метра - 20 000 0000 лв???????

5

Анонимен

преди 1 месец

ВАРНА ВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД. НОВИ АВТОБУСИ С КЛИМАТИЦИ. ОТЛИЧНИ ЗАВЕДЕНИЯ. КУЛТУРНА ПРОГРАМА НА СВЕТОВНО НИВО. ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕГРЕЛИЯ ПЛОВДИВ С АВТОБУСИТЕ - САУНИ ОТ ПРЕДСОЦИАЛИСТИЧЕСКО ИСТОРИЧЕСКО ВРЕМЕ.

4

Анонимен

преди 1 месец

Е кой е одобрил и разрешил плащането на предното полагане на тръбата щом е било некачествено. Повечето пари би трябвало да са блокирани до края на проекта и инспектори да минат и да одобрят експлоатацията. Та кой не си е свършил работата и е разписал,че всичко е Ок. Сега да бъде уволнен и осъден.

3

Анонимен

преди 1 месец

Нека благодарим на герберастите и кмета Порник,че ни прославиха в галактиката. Изливащата се канализация във варненския залив,е единственото Българско творение виждащо от космоса.

2

Анонимен

преди 1 месец

Абе що ша харчите пари, на овцете не им пречат изпражненията. Толкоз тръби се излизат в гьола, а те се плацикат безгрижно. Дайде парите за нещо по-разумно.

1

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо