9

Трифон

преди 1 месец

Не плюскайте сладко и цезаркохолни и други ***. Освен това берете грозде на доброволни начела за справка и условия на ЛС.

8

фитнес

преди 1 месец

Въглехидратите обратното, са пълни с енергия. Когато са в повече се обръщат на и складират в тялото като триглицериди, холестерол и прочее. Помагат също велоергометъра, бягащата пътека, плажа.

7

фитнес

преди 1 месец

Хвърлете тротинетките на *** и си купете колело, но не електрическо, а обикновено. С него изкачвайте баири, слизайте от него и бягайте. После пак яхате колелото. И така, кардиото е много важно за отслабването. Освен това пийте често кафе и оригинален чай. Засилват метаболизма, засилват и перисталтиката на червата. Което води до понижено усвояване на хранителни вещества. Повече мускули при мъжете=по-голям разход на енергия. Протеините от храната поглъщат енергия за разграждането им. Въглехидр

6

@@@

преди 1 месец

Почваш да празнуваш като за последно, свършваш парите, почваш да бачкаш гадна работа и да гладуваш, резултат по минимум 10 кила минус на година.Справка, снимките на нацистките летни лагери, няма ни един дебел, всички са като клечки.

5

Стария Джо

преди 1 месец

Започнете да спортувате най накрая и спрете вафлите и газирани напитки. И не казвайте че нямате време за спорт защото имате време да висите в мола и заведения, имате време да гледате телевизия но нямате време за себе си и спорт

4

Муахаха

преди 1 месец

това са 3те съвета с които никога няма да отслабнете!

3

Анонимен

преди 1 месец

Ако много говориш... ходиш гладен!

2

Анонимен

преди 1 месец

Единствен и безотказно действаш съвет е да затваряш устата, т.е. да спреш да се тъпчеш.

1

Диетолог

преди 1 месец

Съвет едно - спри да тъпчеш кат животно, поемай колкото калории е необходимо ! Съвет две - спортувай .Съвет три - спазвайте първите два съвета ! С тези З съвета , ако мозъка ви работи - Може Да отслабнете , да запазите теглото си или да натрупате мускулна маса.