50

Анонимен

преди 1 месец

Нещо бъркате: Не нас, а ВАС ви очакват избори. Събирайте си ближните и отивайте да гласувате. Да видят Боце и Шиши колко човека ща гласуват за тях, а не да се разхождат като пожизнено избиран премиер с ръце в джобовете като пишман политика-милиционер или да грухтят, плюят и обиждат като юриЗДа с образование от ЮЗУ-Благоевград

49

Спри се

преди 1 месец

Бе жено. Добре, че не те сънувам още.

48

нещо си се объркал

преди 1 месец

До ГНУС....."Тази грoзната ГЕРБ-аджийка" ..... вече четири години категорично и упорито ръси единствено и само преZидентските опорки .

47

ГНУС

преди 1 месец

Тази грoзната ГЕРБ-аджийка явно добре е "захлебила", защото напоследък започна да си прави прически, да се гримира, да носи скъпи рокли, прилича ми на Цецка Цачева

46

мутри вън !!

преди 1 месец

Пак ли това превтасало тесто се напъва да пробутва фатмашките опорки.....Ще ни проглушат ушите от рев как парламента не става , колко е непродуктивен , колко е негоден , дори вреден , а по тази причина и ненужен . Същото ще чуем за партиите ......Внушенията преZидент спасител и диктатура от типа фатмашка република при мен НЕ МИНАВАТ !!!

45

ПО БНТ

преди 1 месец

САМО "ИЗЯВЕНИ ЕКСПЕРТИ" КОНСТИТУЦИОНАЛИСТИ МОГАТ ДА РЕШАТ ПРОСТИЧКОТО УРАВНЕНИЕ В - А <= 60 !!!...

44

Сашо

преди 1 месец

Още едно доказателство, че сме отворения aнaл, намазан с вазелин, чакащ САЩ и ЕС да ни го вкарат.

43

Пишман експерт

преди 1 месец

То хубаво избори - демократично е, ама нещо няма избор. Нашата работа стана "на избори без да имаме избор". Последните години все така - айде да е по-малкото зло. Ама по-малко ли е? Добро няма ли? Защо няма? И куп други въпроси стоят и отговори няма. Кучетата си лаят и кервана си върви. И тези избори нищо няма да променят, докато едни и същи престъпници и некадърници ни се промотират за кандидат управляващи.

42

Анонимен

преди 1 месец

До 38 !!! За каква държава говорите? С 3-4 изключения, държавите по света вече са клонове на корпорации. Има си подписани споразумения, по силата на ЕГН сме регистрирани като юридически лица с безброй задължения, но без никакви реални права. Това е.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ние сме мъдър народ, избори след избори. Може би 7-и избори за 4 години, и приблизително разход към 1 милиард лева за организация на избори, изборни комисии, застъпници, чували, автомобили, математици да преглеждат протоколите, абе въобще...

40

Анонимен

преди 1 месец

Демокрацията е най-добрата система, но комунистическите внуци и путинското влияние и пречат вече 35 години да се развие.

39

Това подутото

преди 1 месец

От алкохол, пак се появи и се мъчи да разсъждава.

38

Анонимен

преди 1 месец

Тази от снимката е на всяка манджа миродия. Студентите казват, че е плагиаторка. Защо само нея цитирате какво казала?

37

Анонимен

преди 1 месец

То добре с изборите , ама кой ще е служебния прокси премиер , че май няма кой .

36

Анонимен

преди 1 месец

И какво - избори ще има - изненада, партиите се провалиха - изненада, изборите ще са през октомври - изненада, пак ще се съобразяваме с външни фактори - изненада. Ох, не знам, много изненади ми дойдоха, стана ми лошо.

35

!!!

преди 1 месец

На територията на България, към днешна дата НЯМА: - развита идустрия и селско стопанство; - средна класа; - адекватна политическа система; - некорумпирани политици и бизнес; - национална идея и цел! Има хора но няма народ, има формална държава но няма държавност, има хартиена независимост и реално подчинена колониална власт! Това с наличните инструменти и методи НЕ СЕ РЕШАВА! Решението ще е отвън - най-вероятно от ИЗТОК!

34

В 35

преди 1 месец

До Интересно!? Става въпрос за масовите коментари, след политически или други статии, повечето от свестните коментари не се допускат във форума!

33

Анонимен

преди 1 месец

Тези експерти и по изборите ли станаха вече?

32

Интересно!?

преди 1 месец

При толкова пръкнали се правозащитни организации в България, усвояващи интензивно европейски средства, как не се заемат с нецензурните и уронващи авторитета и достойнството на личността! Човек, разбира се може и сам да се сети, че 99,99% от тях изпълняват само поръчки на поритически и олигархични кръгове!

31

Анонимен

преди 1 месец

Възраждането беше през 18 и 19 век и имаше своите герои - от отец Паисий до опълченците! Никакво ново Възраждане не може да има, с него спекулират едни пробити и продажни копейки!