120

Анонимен

преди 1 месец

153 метрова Статуя на Бойко Борисов настъпил червено знаме от руините на Кремъл По случай 215 поредна загуба на избори на БСП

119

Сата НАТО

преди 1 месец

Колкото и да слагате минуси, GDP на САЩ е 28 трлн долара, а на Китай 18 трлн долара. А преди 3-4 г почти се бяха изравнили. Още по-добрата новина е, че трендът се запазва. За Просията изобщо не говорим, провалена държава с минус 600 хил мужика и ощавена откъм въоръжение. Тепърва ще ядат големия бой и ибани...

118

Сата НАТО

преди 1 месец

Путин сьщо трябва да помисли за паметник - икономиките на САЩ и Европа са в дьнотоДокато Русия и Китай бележат прираст -----///-------- На маикати *** е в дъното. И Китай, и Просията стабилно вървят надолу, а в ЕС животът си тече. САЩ са на върха на могъществото си и Китай, който допреди няколко години се напъваше да ги догони, сега е далече назад, без никакви шансове да ги стигне.

117

Сата НАТО

преди 1 месец

какво е направил,освен да пада по стълби и от колелета,и да се здрависва с михаля -----/////------- Ами например за две години и половина ива маиката на Просията, върна ги в първо отделение и сега сдава щафетата, за да ги довършат.

116

Идеалист

преди 1 месец

До Христо Христов Прави ми впечатление, че прекалено много вярваш в предоставената в медиите, информация. Щом вярваш, че 85% са гласували против себе си, явно вярваш в публикуваните резултати. Мога да призная, че съм от онези 85%, които не вярват в мощта на "изборите". Те са мощно оръжие, но са в ръцете на организаторите, не в нашите.

115

Идиокрацията е факт

преди 1 месец

После ще добавят Мартин Лутър Кинг и Джордж Флойд ... По късно там ще се появят и Хълк Хоган и Мачо Камачо а накрая ще дойдат активисти на Just Stop Oil и ще сринат целия комплекс, щото докато са го правили са използвани машини с дизелови двигатели, което не е еколкогично и вредно. Да живее Идиокраццията. Ууура!

114

Джак дъ рипър

преди 1 месец

...и до него да изваят лицето на Джефри Дамър !

113

Христо Христов

преди 1 месец

До Дядката/85 "Е това вече е гавра с човешките ценности и култура!" - що? У нас 85% гласуваТЕ за същите тези евроатлантически ценности. Факт.

112

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/112 "Какви хора се подвизават из властта в хамериката0 - каквито си ги избират американците."

111

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/115 "... че на Ръшмор не може да има престъпници" - а КОЙ казва, че не може?

110

Анонимен

преди 1 месец

Е че какво е направил,освен да пада по стълби и от колелета,и да се здрависва с михаля.Във военните заводи може да му направят и да се молят за следващ такъв

109

Анонимен

преди 1 месец

ДрътатаФъшкия не е разбрала че на Ръшмор не може да има престъпници, "президенти" инсталирани в Белия Дом с откраднати избори. ДъртаГнуснаМърша, пукай най-накрая!

108

Bormann

преди 1 месец

Една жаба видяла как подковават кон и тя вдигнала краче....... Мадарския конник е един господа :)))

107

Набор на Лили

преди 1 месец

И без това акта му за раждане вероятно е писан върху каменна плоча от сходен материал. Можеби все още не е разбрал че има и по модерни методи за снимкане. А може би просто малко е извятрял някой мозък... не знам чувал съм само...

106

Анонимен

преди 1 месец

Тази баба, май, е по-изкукуригала и от бай дъна! Какви хора се подвизават из властта в хамериката!!! Направо да им завиди човек! То не че родните са по-нормални, но поне не са чак толкова грохнали!

105

Ахахахах!

преди 1 месец

Ахахахах! Сметни, човек! :D Това е обида за самите американци, бе!

104

Анонимен

преди 1 месец

Да, Байдън стана причината за края на петродолара и засилването на БРИКС. Трябва да му вдигат паметник в Китай.

103

Гошо Тарабата

преди 1 месец

Постройте му мавзолей в центъра на Вашингтон и карайте малките деца на сила да ходят там и да го гледат от близо и да му се кланят и да му рецитират на гримирания формалдехиден труп стихотворения. О, простете. Забравих, че САЩ не са комунистическа дyпка.

102

Анонимен

преди 1 месец

Байдън може да има само роля в евентуално разпадане на САЩ.Продължи делото на Картър , Чомски и Обама.

101

Анонимен

преди 1 месец

В музея на восъчните фигури да го издълбаят ако искат. След Байдън потоп. Дългът на САЩ вече надхвърли 35 трилиона. САЩ се тресат.