47

Олимпий Панов

преди 1 месец

Забележете бил истощен от стрес!

46

Анонимен

преди 1 месец

Колкото по-малко е бил, толкова по-лесно го губиш. А посолствените тRолове са изначално без такъв. Иначе щяха да се издържат от нормална работа, не от писане на буламачи и лъжи из нета.

45

Анонимен

преди 1 месец

Ето, това са истинските нацисти. Руснаците дори надминават хитлерова Германия.

44

д'ге

преди 1 месец

руснаците винаги са лоши ...техните шпиони са убийци престъпници и изверги нашите са демокртични журналисти и борци за свобода!!!!....АЙДЕ МОЛЯ ВИ ! ЗА МНОГО *** ВЗИМАТЕ БЪЛГАРИНА

43

ЯА

преди 1 месец

Всички русофили, много сте убави и умни,всичко знаете и си седите тук удобно вместо да отидете и да помогнете на Росия в борбата и с богатите капиталисти.

42

Анонимен

преди 1 месец

много станаха руските опозиционери на запад, а в Русия не останаха, Навални беше поне симпатичен - висок, рус, синеок и пак не успя

41

Анонимен

преди 1 месец

Я, много престъпници се събрали тука да коментират Мурза.

40

Анонимен

преди 1 месец

""Вадим Красиков, който уби друг човек посред бял ден в парк в Берлин." Другият "човек" е Зелимхан Султанович Хангошвили, терорист-ислямист, "прочул" се във втората чеченска война."В интервюто с Тъкър Карлсън Путин уточни с какво се е прочул 'човекът". Подредени руски пленени войници, а той с тежка бойна машина през главите им. Това изчадие адово е убито много милостиво.

39

Абе

преди 1 месец

и тоя тровен два пъти. Оцелял. Тъпо. А оня е убил дагестански терорист. Нали няма да плачем за шалвари. Другото не е и за коментар. Платена работа.

38

Анонимен

преди 1 месец

Голяма рекламно - дезинформационна раздувка за американския прислужник с красивото славянско име Кара Мурза! И докато ни пускате прах в очите с брътвежите му, по сценарий от менторите му от службите на САЩ, не е лошо да прочетете нещо за затворите в САЩ, за да видите колко смена ви е статията. Има подробни материали в пресата на САЩ от вреето когато уж щяха да вкарат в затвора Трамп.

37

До Фют

преди 1 месец

В България валутата е български лев и единствените копейки , които сме виждали са украинските просещи копейки и ние сме горди,че си защитаваме страната от украинската селения и простотия

36

До 32

преди 1 месец

Ревеш и просиш за твоята Украйна,ама иначе го раздаваш веселяк ,е явно си научил някой номер от клоуна,ама тук не вървят евтини номера

35

Анонимен

преди 1 месец

B Гyaнтaнaмo тakuвa paбoтu нe мoraт ga ce cлyчaт...?

34

Анонимен

преди 1 месец

А Джулиан Асандж какво ли казва за британските затвори? Публикувайте го за да разберем...

33

До 32

преди 1 месец

А дали на нормалните украински мъже на фронта им е смешно?

32

Анонимен

преди 1 месец

Те другарите умнокрасиви не са намирали има си. :-)

31

Фют

преди 1 месец

Да се посмеем малко:))))))))))))))))))"Руските войски са използвали балистична ракета, произведена в Северна Корея, по време на масирана атака срещу Украйна. Изстрелването е било засечено от територията на Руската федерация по посока на Била Церква, но ракетата просто е паднала в Киевска област, след взрив във въздуха.".

30

Фют

преди 1 месец

Всички опозиционери в Русия са предатели и агенти, а българските копейки са най-големите патриоти, само че руски, не български. И са най-големия срам за България.

29

Матрьошки в атака

преди 1 месец

Пак сте налазили коментарите с безсмислиците си. По-добре пишете за договорите за заробващи заеми, които чичко Си вече е приготвил, остава Вовата да ги подпише намръщен като от клизма. Защото без милиардите юани войната ще започне да буксува - резервите привършват, особено откакто в Русия започнаха да обещават фантастични пари за желаещите да умрат на фронта, които доста понамаляха. И вие ще започнете да пишете в захлас колко е хубаво да има Северен Китай вместо Русия.

28

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците Откриха един Американски Шпионин и Им го " върнаха". Предполагам че има и " секретна папка" придружаваща този индивид!!!-:)