47

Анонимен

преди 1 месец

Правителствата са на страната на черни убийци мюсюлмани. Медиите също. Предстои нелека битка между народ от една страна и медиите и правителствата от друга.

46

Анонимен

преди 1 месец

Мушкането е човешко право на гостите.

45

Британците

преди 1 месец

Взеха да се усещат полекичка.Вече не им е толкова толерантно

44

Анонимен

преди 1 месец

""ще се подходи по метода "бързо да ги закопчаем", но добави, че не е необходимо да се използва армията"!?!?!??!?!?че то даже и Янукович не посмя да използва армията на Майдана. От друга страна - това е много опасен ход. Военните са праволинейни и решителни хора. Не се знае как са възприели клетвата- вярност към правителството или към народа. И оня турист Чарлз кога ще вземе отношение по въпроса?!

43

Анонимен

преди 1 месец

Тия ли са "ултра-десните" на Урсула и урсуладжиите в ЕС ?? Виж ти, посмели да си потърсят гражданските права. Ааааа, къде дават така ?! Ако продължават, ще бъдат обявени за "путинисти, копейки, ***, руZки ***, съветски ***, хитлеристи, нацисти".....въобще списъкът е дълъг, а въображението на тези марксисти е безкрайно!

42

Фитока

преди 1 месец

А Путин отиде на риболов в Байкал.

41

До 42

преди 1 месец

Участвали са ,ама тия от Донбас,а останалите са се гушкали с поляците им.са станали по-големи хиени и от тях

40

42

преди 1 месец

До До 34, 35Не смесвай историята с политиката! Аз работлив украинец не съм видяла, ама наглост, колкото искаш, че и Президента Радев искаха да свалят! Акой някой укра се хване на работа, телевизиите се скъсват да го коментират и да ни го дават за примкр! Въртят търговия, каналджийство, проституция. Защо са тука? И в Украйна има райони, където няма военни действия! Да се махат! Всички бежанци са с еднакви права и задължения! Ясно?!

39

Анонимен

преди 1 месец

Как така не обвиняват руснаците за безредиците?То и самите руснаци имат проблем с мигрантите.На самите мигранти им плащат глобалистите,за да правят размирици и да държат в страх населението.Чисти сатанисти са си и ги видяхте на Евровизията и Олимпиадата.Искат населението да е постоянно в ужас от лабораторни вируси и заплаха от войни.Това е грозното им лице.

38

Анонимен

преди 1 месец

До 42:Хахаха ама укрите са толкова злобни,че няма на къде.Имат хазарска кръв.Едно време хазарите са прогонили от там синовете хан Кубрат и затова вътрешно са ни антипатични!

37

До 34, 35

преди 1 месец

Срамота е. Не е коректно да сравняваш украинците с тълпите необразовани, озлобени, мързеливи пришълци от Африка, от Близкия и Средния Изток. Украинците имат и българска кръв, славяноезични християни са, прадедите им са воювали за освобождението на България.

36

Решението

преди 1 месец

1. Всички пришълци, които са дошли с цел да живеят на социал да бъдат отпратени там, откъдето са дошли. 2. Да се постави условие на онези семейства, в които работи само мъжът, в най-добрия случай и някой от синовете му: Или тръгват на работа и кадъните им, прилично облечени като европейските жени, или куфар-аерогара-Пакистан или Индия, или арабския свят.

35

Хак им е

преди 1 месец

Така им трябва на Англичаните и на всички западняци. Нека става все по зле и да ги изгонят от собствената им държава и във всеки дом се настани талибанин.

34

Меки западняци

преди 1 месец

Отвориха си границите и пуснаха цялата рязана с..г..ан в Европа... И сега ох боли...Англия, Франция, Германия, Швеция, Ирландия са пълни с джихадисти. Само поляците показаха че имат топки и акъл в главата та си затвориха границите за онези ***.

33

Анонимен

преди 1 месец

Това ще отшуми след няколко дена и после ще им вкарат дебелия с нови ограничения, правила и привилегии за мюслитата. Англия е бита карта. Пожелавам скоростно изчезване на тая дупкава държава, защото нищо хубаво не е дошло от там

32

Анонимен

преди 1 месец

Тия смешници нямат топките да запалят една джамия, само плячкосват и вандалстват.

31

Анонимен

преди 1 месец

Няма такава дума "мигрант". Там са имигранти, при това в огромни количества! Поне 70% от хората са или индийци или пакистанци.

30

Анонимен

преди 1 месец

Ами СЪБУДИХА СЕ, британците. Време беше . И сега ако продължават в същия дух, ще изритата мъързеливата черно-кафева *** обратно от където са дошли и никакъв Европейски съвет или Меркелови "Рефюджис велком" толерасти няма да могат да ги спрат . АМИ НИЕ ? Пристигащите от Австрия и Германия самолетои с изгонени от там мигранти вече дори не ги съобщават, укропитеците вече трета година се наслаждават на 5-звездни хотели. Безплатно. А ние блеееем.... Докога. Топки ли не ни достигат? Кураж? Воля?

29

Защо бе сопо лчо

преди 1 месец

Протестиращите да са вандали? Ние сме вандали спямо самите нас, че на първо място сме поставили интересите на чужда държава със съмнително пребиваване у нас, съмнително поведение и морал и също са настанени в хотели за разлика от бедстващото българсво население, което се вари във фургони?

28

Анонимен

преди 1 месец

Малобритания отдавна не е фактор в геополитиката, Русия е новата империя световен играч.