114

Анонимен

преди 1 месец

Бях лично на място когато се случи инцидента. Родители нямаше, нямаше близки или познати на детето. Полицията ги издирваше доста време след като линейката вече си тръгна. Безотговорни родители. Те са за затвор!

113

Анонимен

преди 1 месец

Тук са пострадали двама детето и оператора на машината. Дано всичко лошо им се размине. Вината тук трябва да се търси в обществото и родителите, които не са научили детето да се пази... Преди време имаше доста инциденти на деца ударени от волтови дъги докато си правят селфита на покривите на вагоните.

112

Анонимен

преди 1 месец

Защо ги правите тези деца, като послене не ги гледате и не ги възпитавате ??

111

Анонимен

преди 1 месец

Гадниците *** първо писаха, че едва ли не шофьора е предложил да вози детето, а не, че то го издебнало да се качи, без да го види. Правилното нещо му се е случило на гаменчето!

110

Анонимен

преди 1 месец

Ненормалнициии!!! Не ставате за родители! И никой друг не ви е виновен, че сте толкова простиии и безотговорни!

109

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

До майка, ама тук не са бягали след него. И това е ключовото! Не е редно да се оневиняват близките на дето, които не са имали никаква представа къде е било. И това със секундите не е вярно. Още нещо, не е дете на 2 години! Това е голямо дете и е редно да е възпитано и да знае какво може, и какво не може. Дано оцелее и да се възстанови. Но говорете им на тези деца от люлката! Нито са тъъпии, нито са неразбиращи! Време е родителите да започнат да мислят, а не да арестуват невинен човек!

108

Сата НАТО

преди 1 месец

На 9 години бях работил на струг и бях карал Краз и знаех къде има 380 Волта и къде може и къде не може да се завирам. Момчета, които се възпитават от бабички, лели и въобще от женски, стават тъпанарчета.

107

Анонимен

преди 1 месец

Това прикачно устройство дето се е качило детето къде се намира? Отпред, пред погледа на шофьора или в задната част на машината, където не се вижда?

106

майка

преди 1 месец

само който не е търчал след дете и викал " Спри", не знае колко бързи и непредвидими са децата! Ужасен инцидент и съчуствам на цялото семейство, не ги обвинявайте. Дъщеря на половин метър пред мен си приклещи ръката на ескалатор и не можахме да спрем машината

105

Анонимен

преди 1 месец

В белият свят отговорноста носи концесионера на плажа защото не използват обезопасена техника. Същите при инцидент са съдени до дупка и плащат милиони обезщетениия. Точно по тази причина стопаните на плажа са безкрайно внимателни и всичко е 1000 пъти обезопасено. Това е пик сезон и е било светло естествено, че ще има деца на плажа...

104

Анонимен

преди 1 месец

Не виждам къде е вината на човека, че някои не си гледат децат?!

103

Жабиньо

преди 1 месец

Преди няколко дена друго дете беше прегазено от багер или трактор, пак се беше завирало в някъв кош. *** работа.

102

Истината

преди 1 месец

До Анонимен44Ако детето ти е малоумно и няма инстинкт за самосъхранение, какво ти е виновен тракториста ?

101

Анонимен

преди 1 месец

До 108 - Кел файда?

100

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 78Селото се казва София!

99

Анонимен

преди 1 месец

Ужас. Какво нещо е ...вчера вместо двете, палили къща, да се самозапалят и да изгорят ...

98

MNENIE

преди 1 месец

По закон , трябва да се арестуват и родителите .

97

Анонимен

преди 1 месец

До Баща на 3 деца, ако не ти се получава родителството.. просто нямай деца. Щом е паднало на тази възраст сте си виновни вие. Съжалявам, но по-добре качество вместо количество.

96

силно учудЕна

преди 1 месец

Не е ПРЕГАЗЕНО, що пишете глупости?!

95

Анонимен

преди 1 месец

До Фют, не ще е виновна държавата, че няма по един спасител до всекиго. Разбира се родителите няма да са виновни, че не са научили децата си (изненада на 9 и 6) на самосъхранение и елементарни умения за оцеляване. Ако беше инцидент... ОК, но това си е случка от рода на "само се е натикало в устата на вълка". Емпатия мога да имам на чисто човешко ниво, но до там. Това не е случайно събитие. Това е липса на възпитание от страна на родителите и всякаква отговорност от тяхна страна. Дано оцелее!