194

Коментатор

преди 1 месец

Една арменка дошла от нищото докарана от Борисов,разбуни духовете в държавата.Не може фльорцата да я измъкнеш от кафенето и да я курдисаш на най високия стол в държавата. Това е подигравка с парламентарната ни Република.Тя трябва да се раздели с нахалството си и сама да си тръгне.

193

Анонимен

преди 1 месец

Рая ще бъде свалена за да бъде министър-председател, а Бойки ще бъде наритан от Радев по този начин.

192

Анонимен

преди 1 месец

До Салютин Не е ли най-важният пост на Пингвиний I ?

191

Салютин

преди 1 месец

Арменката се чуди още,как от кафенето с помоща и гаранцията на банкянският,седна на най високият стол в парламентарната ни Република.Не се ослушвай като *** в ***,при наближаваща коледа.Ергенът от Банкя да си запази влиянието над теб,но за нас обикновените хора,ти си натрапница.

190

Анонимен

преди 1 месец

Ники вече трябва да пътува! Стига вече забавяния.

189

Така, така

преди 1 месец

Парламента не ви е поп-фолк бардaк.

188

BIG CRUNCH

преди 1 месец

НА СЕМПЛАТА НАЗАРЯНКА - СЕМПЪЛ СЮЖЕТ...

187

Ангелина

преди 1 месец

РАЯ е по- малко ГЕРБ,отколкото ДПС или ПЕЕВСКИ и като проводник на порочни корупционни практики ,не трябва да бъде председател на НС .

186

Ха-ха

преди 1 месец

Да се свали гербавата к***а не е трудно.Обаче да се постигне съгласие за нов председател и съответно бъдещ служебен премиер е направо невъзможно.Ако случайно се получи ще е голям прецедент.

185

Ботоксово Чудовище

преди 1 месец

На външен вид го докарва, но това че е от ГЕРБ я загрозява. ГЕРБ грози хората. Ако беше от Промяната всички щяха да я уважават и харесват.

184

МУТРОС

преди 1 месец

Ние не сме държава,а една клоака.Мутрите са готови на всякакви сценарии,интриги и всички вкупом тръгват да разпространяват "решението" за сваляне на русокосата.Никой не пита,никой не изисква от депутатите да работят,да гласуват качествени з-ни.Само се занимават с интриги,от които се възползват и потриват доволно ръце мутрите.

183

Анонимен

преди 1 месец

до 185 Да кажеш че Рая е чудовище значи тотално си сбъркан! Върви да се лекуваш в Карлуково, маааалоумник! Най-красивата депутатка в НС, не че има много там де.

182

Виц

преди 1 месец

Влиза Рая Назарян в парламента и отива на лафката, поръчва си кафенце Illy Arabica Selection Brasile с био прясно мляко на обща стойност 78 стотинки, пък дошъл при нея един дебелак и почнал да я сваля "Здравей сладурано, ела да пийнеш това мазно бразилско кафенце в скута ми", а тя отвърнала "Изчезвай! CBИНЯ!" и избягала. По едно време и казали, че това е самият ДП а тя притеснена се върнала обратно, па вече усмихната рекла "Извинявай мечо, не те познах, разбира се че искам да пием кафе"

181

Анонимен

преди 1 месец

До Да отговори Тя прави само kеkc , добра домакиня е , обича да шета

180

Да отговори

преди 1 месец

Правила ли е секс с Бойко Борисов.

179

Анонимен

преди 1 месец

Тази не е достойна за поста Председател на Народното Събрание. Много е млада. Емоционално лабилна. Ще иде някой богат чичко паричко и ще му клекне. Тя за това се е направила толкова "убава", такива ги знам много добре. Правят се като компаньонки, за да забършат някой богат баламурник и да му вземат парите.

178

Анонимен

преди 1 месец

Дори и без " завери " Раята дължи оставка на обществото защото на територията на Парламента беше допуснато криминално лице с видими признаци от употреба на наркотици , с непристойно и скандално поведение ,,Симо Тeka q да бъде ползвано за вещо лице в парламентарна комисия , която също беше образувана при съмнителни основания и беше водена очевидно тенденциозно и преднамерено .

177

Минка Свирката

преди 1 месец

Винаги съм се чудил такива по-арни депутатки дали са правили секс с Бойко. Или пък онази Павела Митова с Тошко. Като се напукат на бело сигурно си правят партийни оргийки, на които Сачева и Теменужка не са поканени.

176

Чудно ми е

преди 1 месец

Това ботоксово чудовище, неизбирано от абсолютно никого, от къде на къде си е помислило, че поста му принадлежи?

175

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Защото на някои не им понася , когато пък нещо им понася може да става дори в нарушение на закони и всякакви подобни .