17

Топчо

преди 1 месец

Истината е че месото, което продават е предвидено за кучешка храна в Африка. С другите храни е същото..

16

До 9

преди 1 месец

Човека е запрограмиран да яде месо. Това ясно личи от зъбите. Тревопасните имат съвсем различна зъбна структура от хищниците.

15

Анонимен

преди 1 месец

храната да е твоето лекарство, казва Хипократ

14

Браво Пепи!

преди 1 месец

Сега стана ясно най-сетне защо Шиши,Буци,Сачевъ,Манов, Криптомир,Халил Халил,Байрям Байрям,Ристю Мравояда,Иво С8ин4еф, Корни Импексова,сЛою сЛоев, Надполковник Шизомарков,Теменужничка,Бавната Надка и още куп юротрансатланшити се търкалят като бурета с лой мас из парламента... Били обзети от чувство за вина и съчувствие към несгодите на народа... Ти да видиш :) :) :)

13

Обективен

преди 1 месец

Това да не е намек,че Шиши Пеевски има вина ?

12

Анонимен

преди 1 месец

А от чувството за вина, след като изядеш пържолите?

11

somebody

преди 1 месец

Защо статията намеква, че от свински пръжки се пълнее? От поне 10 години най-попукярните режими на хранене разчитат на високо-мазнинно ниско въглехидратно хранене и кето диети, включващи и консумация на чисто масло за стопяване на излишните мазнини!

10

160 литра бидон

преди 1 месец

Тоест искате да кажете, че бидонът с мас от ромски произход от село Банкя има някаква съвест? Не вярвам!

9

Анонимен

преди 1 месец

ЧАШКА РАКИЯ ЗА АПЕТИТА И ПИКАНТНИТЕ ЗАКУСКИ ПРЕДИ ЯДЕНЕТО СЪЗДАВАТ НЯКАКВО ПОДОБИЕ НА ЕСТЕСТВЕН АПЕТИТ, НО ТОВА ЛЪЖЛИВО ЧУВСТВО ПРЕДСТАВЛЯВА ((((((((((((((((((((((((((((((ОГЪНЯТ ЗА ПЛЮCКAНE))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 1 месец

Бързай бавно: Човекът е запрограмиран да консумира зеленчуци, плодове, бобови растения, зърнени храни, диви растящи ядливи треви, семена, ядки, орехи, мед, а за бебетата - майчиното мляко. В периода на преход към здравословно хранене понякога в менюто могат да останат яйцата и риба, а също така при явни признаци на проблеми с микрофлората на дебелото черво - кисело-млечните продукти, обогатени с български бактерии.

7

Анонимен

преди 1 месец

Никога не дръжте зъбите си стиснати, тъй като челюстите, това са електроди, които при съединяването си дават "късо съединение" и нарушават дейността на мозъка.

6

Анонимен

преди 1 месец

Щателно да се дъвче храната до момента, когато изчезне нейният специфичен вкус в устата. Тогава процесът на засищане настъпва по-бързо и в резултата изяждате 2-3 пъти по-малко храна, избавяте се от наднорменото тегло. Колкото по-старателно си дъвчете храната, толкова повече става нейната обща повърхност, толкова по-активно и ефектично ще бъде преработена по-нататък.

5

Анонимен

преди 1 месец

Задължително правило е да не се смесва въглехидратна храна с белтъчини.

4

Анонимен

преди 1 месец

"Трябва да живеем не за да се храним, а да се храним за да живеем" (Сократ).

3

Анонимен

преди 1 месец

А от свински пържоли се слабее.

2

Муахаха

преди 1 месец

Аз Ям Само Свинска Мас и съм Само Мускули - тоя дет си мисли, че от Свински Пръжки се Дебелее - е в тотална Грешка!

1

Анонимен

преди 1 месец

От свински пържоли не се дебелее, напротив, отслабва се. Дебелее се от хляб и сладко!