12

Косача

преди 1 месец

До анонимен 11, естествено, че добрата физическа форма няма нищо общо с хората, които се блъскат с химия. Това го казах на шега, понеже днес има определен шаблон за външния вид на алфа мъжкар - да е с брада, да се е наблъскал с анаболи и стероиди, за да изглежда "здрав и силен", да е без коса и да има татуси. И ако кара БМВ, това вече ще е прекрасно. Такива типове са магнит за жените и имат значително по-големи шансове с тях.

11

Анонимен

преди 1 месец

Отивам да си доспя. Днес е неделя, а аз се събудих още в 4.00 ч.

10

Бре!

преди 1 месец

До Анонимен 20 - Коя е тази непревземаема девица?

9

Анонимен

преди 1 месец

До Косача - Не е задължително. Добрата физическа форма няма нищо общо с анаболните или просто затлъстели батки. Но като гледам хилавите ръчички на този от снимката, мисля си че е чиновниче, което се прави на интелектуалец.

8

Анонимен

преди 1 месец

Не успя да я склони, нито прелъсти, нито пречупи!

7

Косача

преди 1 месец

До анонимен 8 - не само раменцата му са тесни, но трябва да е без коса, както и да има и някое друго татусче.

6

Анонимен

преди 1 месец

До БГ - Тесни са му раменцата на този от снимката. Алфа-мъжкарят не изглежда така.

5

Анонимен

преди 1 месец

По-точно ще е да се каже, че повечето мъже са нарцистични. Ако не проумееш тази тяхна характерна особеност, винаги ще има недоразумения във взаимоотношенията ви. Затова не са прави онези, които обвиняват жените затова, че са манипулаторки. За всяко нещо има причина.

4

Ze nigmar

преди 1 месец

Стига да знаят какво е его...:)))ч

3

Ерген Плейбой

преди 1 месец

Човече днес установих, че съм истински плейбой, първо съм безделник, но имам собствени доходи и то прилични. Практикувам любимите си хобита, уговарям си срещи и излизам с момичета. Учил съм, имам бакалавърска и магистърска степен. Никога не съм имал гадже и сериозна връзка а само временни момичета и колежки за се,кс! Аз съм роден плейбой, а се вайкам защо не намирам половинка...

2

Анонимен

преди 1 месец

Ако има профил в социалния нужник, значи егото му е на шофьорското място.

1

Анонимен

преди 1 месец

Eмпатият е слабост.