17

Анонимен

преди 1 месец

"Ставате сутрин (след като сте отлагали алармата си няколко пъти), правите си кафе, тренирате и се къпете, преди да започнете работа или да се отправите към офиса".............Къпя се след като се върна от работа, след което се отдавам на нищоправене преди да си легна. Сутринта ми започва с кафе и 2-3 цигари и продължава с нищоправене. Закуската се случва едва след като пристигна на работа, когато двигателят ми вече е загрял. Яденето, което пропускам е обяда.

16

Абсолютно майна

преди 1 месец

Аз също съм на кафе и цигари без закуска от 50 години и нямам никакъв диабет , наборите всичките имат.

15

Майна

преди 1 месец

Абе и аз четох някъде, че тази мантра "закуската е най-важното хранене за деня" всъщност е лансирана за да се продава по-успешно някакво месо ли беше, консерви ли - не си спомням вече. Познавах един тип, който след като отвори очи беше само на кафе и цигари и не си спомням да е имал диабет. На времето на село ядяха чай, препечена филийка и сланина за закуска, ама май само ако ходеха на къра.

14

Бира за закуска

преди 1 месец

Сутрин удрям една студена на гладен стомах. Перфектен старт на деня!

13

Анонимен

преди 1 месец

Какво е това закуски, обеди. Свиквайте да ядете по веднъж на ден, че демокрацията в България е в криза. Скоро може да стане като по бай тошово да се редим на опашки за 200 грама кашкавал и 2 кремвирша.

12

Анонимен

преди 1 месец

Сутрин пия вода и кафе. Когато не си изразходвал енергия, не се храни човек. Като извървя към два три километра, то тогава може да се храни човек. После защо имало рак на дебелото черво.

11

Анонимен

преди 1 месец

Ставаш рано за работа, и омиташ 2 мазни гнусни тестени баници по пътя за работа, роба трябва да се подкрепи за да може да робува

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 8 - Имаше една СДС-хубост Маргарит Мицев, май за него беше тая история със спестените от закуски милиони.

9

бай ви тошо

преди 1 месец

не пропускам закуска почти всеки ден го започвам с пържен боб и литър бира . чувствам се отлично !

8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен+=== ДА! Имаше един бизнесмен преди време,който твърдеше,че е станал милионер точно от икономия от закуските си! Не си спомням името му,ако някой се сети,да го припомни.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ако искаш да имаш здрав организъм, не яж точно, когато организма влиза във фаза на изчистване - 4:00ч.-12:00ч.

6

Анонимен

преди 1 месец

Закусването е явление присъщо за последните няколко века. Нещо, породено от индустриализацията и отседналостта на хората.

5

Анонимен

преди 1 месец

Години наред не съм закусвал поради невъзможност, рано ходех на работа. после, като я смених, започнах да закусвам, просто защото имах тая възможност. Не съм усетил разлика в смисъл, че единия път съм се чувствал по-добре, в другия по-зле. Все тая, закусил/не закусил, както свикнеш.

4

Анонимен

преди 1 месец

До 1 Бях с една хиена, де ме подлъга, че не яла на закуска и на обяд, само вечеря ... О кат са почнаа .. Половин кило телешка робоца, ох батяяя ... С аспержи и не знам си кво. 100 лева на вече ми изяждаше.

3

Анонимен

преди 1 месец

Закуска пропускат разни студентчета, богаташчета ихора, чиято работа позволява, да ядът в девет часапрез ношта и да си легнат в един ...

2

Анонимен

преди 1 месец

как какво... ще стои гладно поне до обяд...

1

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не се случва. Никога не закусвам. Излишно е човек да се тъпче от сутринта. И дааааа! Спестявам пари от закуските. :)