11

Анонимен

преди 1 месец

А те борят ли се истински за живота на пациентите или доста често само маркират работа?И къде е паник-бутонът на пациента при неорофесионално отношение и корупция от странана лекарското съсловие?

10

Анонимен

преди 1 месец

Все едно ги пазят от терористи, специален пагон. Един курс с психолози за разпознаване на гнева и паник бутон.Държавата на разделението........

9

Ром"с

преди 1 месец

..и паник бутон да има за пациентите ..когато докторите се държат агресивно-надменно ,а то само от едната страна ,тъй се нарушават правата и защитата от доктор-избиколци на хората.Ако сериозно,то това е добре ,но това ще ги направи по нетолератни към хората знаейки ,че ставатнедосигаеми от пациентите си...а те на хорицата това само им оставаше да шлепнат един шамар на някой самозабравил се медик..и това право искат да им отнемат на горките хорица.Народа невъзпитан-лекарите от народа са

8

Анонимен

преди 1 месец

Да са под специален пагон, а каляски с коне - искате ли бронирани джипове.

7

Анонимен

преди 1 месец

Обучавайте докторите, че седят по 5 мин с пациентите. Другия персонал ще чака с бутона докато му разбиват лицето. Държавата на разделението..Нали те вземат по 5-6 бона, не могат да се платат курса. Ние с по 1200 - 1300, ще ходим на частни уроци.Да не говорим тия с минимални заплати.

6

Ели

преди 1 месец

Вместо паник бутони да спрат да ходят при здравни неосигурените! Всички знаем кои са те.

5

Анонимен

преди 1 месец

Спешните медици трябва да са под пагон и специална държавна защита, както в западните държави. А тези които ги възпрепятстват трябва бъдат наказвани.

4

Анонимен

преди 1 месец

Натискат паник бутона и до час идва полицията, през това време разказват вицове за успокояване на гневните пациенти надявайки се да не ги линчуват! Страхотно трябваше да свикат ВеликоНС за това решение!

3

Kerviz

преди 1 месец

Защо потърпевшите лекари трябва да се занимават с паник бутони ?Така или иначе тези райони ще си останат високорискови. Това не решава проблема, а го замита под килима.Ако въпреки паник бутона отново пребият лекар, пистолети ли ще им раздавате ?Всички знаем къде е проблема и вие също знаете. Заедно знаем как се решава, но не искате. Ама много не искате!

2

анонимен

преди 1 месец

Най после се събудихте,некъдърници,откога го искът медиците,обществото,можете ли да си спомнете поне това

1

Анонимен

преди 1 месец

НС се занимава с неща, които би трябвало да са работа на министерството.... Нищо чудно, че сме толкова изостанали във всяко отношение