20

Поп Харитон

преди 1 месец

Съсипахте Пловдив,алчни и некомпетентни общински търтей!!!

19

Архангел

преди 1 месец

Ох, не ви ли омръзна с тоя Г***рб? Защо всички с тях се оправдавате. От доста време всичко е БСП около Пловдив и все си е така.Та, аз живея там. От как се помня, вече повече от 40 години, всяко лято сметището се пали поне 2 пъти, да не кажа повече.Та сега си представете докато вие се карате за партии, цял Пловдив и околията си дишаме отровите.Кой разбрал, разбирал.

18

ПОЖАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ

преди 1 месец

ПРЕЗ 2020 ТАКА ЗАПАЛИХА И ПОЛИЦАИТЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ЯСНО Е КОЙ ГИ ПАЛИ..

17

Анонимен

преди 1 месец

Ще лапат още седмица дим, защото трябва да те търпят ли? Цалапици са страшни главанаци. Няма да се очудя ако харесват такива люди като Гламчев и компания, а после се чудят защо там стават убийства и пожари!

16

Анонимен

преди 1 месец

При герберастите е така, но те са си го избрали :)))

15

Анонимен

преди 1 месец

има само една дума демокрация и стадо *** дето му се връзват- това е резултата

14

Анонимен

преди 1 месец

И все пак думата е б, о, к, л, у, к.

13

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тия цензури. Написах завод за изгаряне на *** и ми го цензурирахте. Думата *** обидна ли е.

12

Анонимен

преди 1 месец

И сега какво правим. Сметището отговаря ли на някакви норми. Не, но какво от това, нали едни хора прибират пари от него, наши хора де. В София и Пловдив, а и в други по голями градове, трябваше вече да има заводи за изгаряне на ***. Но не такива имитации като сега действащия в София и този в Царацово, който по една случайност изгоря, а такива като във Виена, и то в централната част на Виена.

11

Анонимен

преди 1 месец

Е как ще играят като не могат да дишат? Публиката може да е с маски, ама все пак футболистите не могат да упражняват професията си без риск за здравето си

10

Анонимен

преди 1 месец

Защо да отменят срещата? Да спасяваме Локомотив? На кого друг са обещали да дават точки, освен на Лудогорец и менторите им от ЦСКА?

9

Анонимен

преди 1 месец

Отменете футболната среща Локо Пловдив Левски.

8

Анонимен

преди 1 месец

Такива примитивни фабрики трябва да ги забранят, още повече пък и до населено място!и.....ди0ти!

7

СМЪРТ ЗА КОМАРИТЕ

преди 1 месец

До теб съм в тази битка, братко номер 6!

6

Даааа...

преди 1 месец

Като пловдивчанин мога да кажа, че Пловдив е пълна ***. Във всяко отношение, толкова мръсен не бил никога, а колко комари има, лошото е че и в Бургас и Слънчев бряг беше същото. Ужас това не е държава. Няма ли образован еколог в тази община и държава или всички са калинки? Да крадеш от препарата против комари, е няма да го простя.

5

Стига с тая Цалапица

преди 1 месец

Тая Цалапица по цял ден за нея говорите. Вятър да духне и айде "БЪРЗО, ДУХНА ВЯТЪР В ЦАЛАПИЦА, НАПИШИ НОВИНА, АЗ ЩЕ Я СЛОЖА НАЙ-ОТГОРЕ НА САЙТА". Има и други села в България по принцип. Не знам дали знаете...

4

А цял живот

преди 1 месец

Панелистанците ще гълтат пачестито на Пеевски и Буда

3

До Анонимен 1

преди 1 месец

Само че пловдивчани не гласуват за ГЕРБ. Те не излизат да гласуват. Рекордно ниска избирателна активност има на местни избори последните 2-3 избора. И ГЕРБ като си платят на ромите в махалите си назначават те кмет. Той не е избран. Той е назначен. За това и Пловдив е съсипан. Вече 4-ти мандат техен кмет и става по-зле и все по-зле положението.

2

Даааа...

преди 1 месец

Дали завода за преработка на *** в съседното село Царацово, който изгоря предния ден не е на някой "наш" човек построен с европейски средства и е бил просто парлама за екологичност и целия *** е изхвърлян на сметището. То се запали на другия ден, за да освободят капацитет и да прикрият следите, завода изгорял, ще вземем застраховката, парите са в банката и всичко е чисто, а народа, че ще умре по-рано на кой му пука. Това е България, няма да се учудя ако е така. Прокуратурата спи.

1

Анонимен

преди 1 месец

КАТО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА