49

Анонимен

преди 1 месец

Назначен чиновник да говори така на държава-членка е недупостимо.

48

сЦига бе

преди 1 месец

Ми ако Унгария реши да излезе от ЕС и ви тегли сиииккктирра, и вместо това се присъедини към Русия? Ще ходите с пълни памперси. Още една държава ако напусне ЕС и ще питате де "тропат" гладните.

47

Анонимен

преди 1 месец

Не! В ЕС не е комунизъм, да знаете! Само тоталитаризъм е! И едно предложение към ЕК, заплашете Орбан, че ще ликвидирате семейството му! Това работи, да знаете. Като така и така сте тръгнали по тоя път...

46

Анонимен

преди 1 месец

Демокрация ли?! Демокрация, колкото да приемете третополовите, бежанците и психично увредените! Всичко останало е забранено, както преди 1989 година!

45

Анонимен

преди 1 месец

Каква им е целта на Унгарците, защо го правят?

44

Хи хи

преди 1 месец

120%, даже 220% от руснаците искат да избягат в ЕС, където да работят и живеят със семействата си като разузнавачи (шпиони) и да служат за благото на Русия !

43

Леле,

преди 1 месец

моето куче е Неаполитански Мастиф, но сигурно ако види тая доста ще се уплаши.

42

Хаха

преди 1 месец

Скоро унгарците ще пътуват с визи в ЕС.

41

фдсхд

преди 1 месец

До Анонименукрайнци са простено им е

40

йдфгйд

преди 1 месец

До Анонименкой е казал че няма да ходят никъде развод

39

Христо Христов

преди 1 месец

За сметка на това ЕС и ЕСПЧ защитиха преследвания от Интерпол ислямски терорист Ахмет Чатаев. А европейска Австрия му издаде паспорт и нова самоличност.Ахмет Чатаев гръмна 150 човека н алетището в Истанбул. ЕС защитава си закриля ислямския тероризъм. Факт.

38

Христо Христов

преди 1 месец

ЕС са лицемери! Много ЕС държави имат подобни програми с Турция или разните там африкански държави.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35 "Да напускат направо. Никой не е умрял за тях." Мястото на Унгария е в европейското семейсво и НЯМА да ходи никъде.

36

Анонимен

преди 1 месец

не мога да разбера защот толкова пък руснаците искат в западна европа...

35

Анонимен

преди 1 месец

Аз уважавам правото на Унгария сама да решава, какво да прави и точно поради тази причина въобще не разбирам, защо направо не напуснат ЕС и НАТО. Явно паричките от ЕС са твърде сладки, а популисткото мрънкане на Орбан прекалено полезно политическата му кариера. Да напускат направо. Никой не е умрял за тях. Кеф ти Евразия, кеф ти ШОС, кеф ти БРИКС... Газ евтин, руско оръжие евтино. Пък и Сърбия е доказателство, че и така може. Няма да свърши света. Тъй че да хващат пътя!

34

Анонимен

преди 1 месец

Колко руснаци са извършили терористични действия в Европа до сега?

33

26 Факта

преди 1 месец

Блатото ни е погълнало и нас със същото панелно мислене,за това са и визи за Сащ и същото презерение както и на ***!Защото гледаме грозно,завистливо и злобно.Защото си имаме управление от ДС,рожба на братска структура и сме все още 16 република,считайки за братя тези които са ни поробили,и понеже сме прости и не знем друг език за да се адаптираме!Понеже си имаме ромей,които са облагодетелствани от гражданство,колко още факта???

32

Списаревски

преди 1 месец

Тая само като я видиш нема да искаш жена поне година - разпадна ми се острието!

31

НЕУТРАЛЕН

преди 1 месец

От ЕС се държат като дружинна ръководителка от соца. Санкции за Унгария! Намаляване на поведението! Само че ученикът може да си вземе отпусното и да иде в друго училище, нали? Тогава? Ами ако го последват и други, напр. Словакия? По-добре ли ще ви стане, вм. да оставите Унгария да си изразява позициите? Нали уж сте демократи?

30

ъ

преди 1 месец

Брюкселските зелки започнаха да се вкисват с повод и без повод. Сигурно е от жегата. Завтекъл се някой да им прави диверсии и шпионажи. Тези в Брюксел са най-големите диверсанти, скапаха цяла Европа. Пък какво да му се шпионира на ЕС в момента? Мобилизоционните планове за трансджендърите ли?