18

Смех на кубченца!

преди 1 месец

Къде дават по 2000 стартова за продавачка, да пратя жената да бачка там.

17

Анонимен

преди 1 месец

Защо за депутатите и полицията има пари за БМВ,мерцедеси и то пълни-екстри каквито държави като Германия не си позволяват а за нашите хрантутници може?Защо никой не потърси отговорност за тези които са позволили такива скъпи бегачки,а хората които са на терен с риск за живота!Само председателя на народното събрание трябва да има кола,останалите хрантутници да пътуват с градския транспорт....

16

Емигрант

преди 1 месец

Пак оправдание за тези които нищо не умеят и не разбират от професията си ! Я си спомнете 11.09.2001 г., докумнтални кадри и директни репортажи от падащите горящи кули, какво правеха американските пожарникари, как влизаха за да спасяват хора въпреки, че знаеха, че отиват на смърт, а какво правят българските, стоят на безопасно место от пожарът за да не пострадат ? Имате "страхотни" полиция и пожарна ! Вечно нещо не им достига, но най-вече не им достига смелост за която им плащат !

15

Анонимен

преди 1 месец

Ще видите,че пожарникарите ще излезнат на протест и ще се вдигне цялата държава и ще смачка свинята Борисов след 13 години угояване

14

Закривай

преди 1 месец

Няма такава държава..пари за поръчкови бмв та ,мерцедеси...мощни джипове возят политиците..минимална заплата на дъното..платено кофти здравеопазване ...отвратителни лезултати в училище милиони за образованието...огромни заплати за депутатите...гласувайте рая такава.

13

Анонимен

преди 1 месец

Това е 13 години управление на ГЕРБ ДПС. Гласувайте пак за тях, да изгорите живи. И църквата ви взеха даже, ***

12

Анонимен

преди 1 месец

Ама купиха бмв та за полицаите и мерцедеси за за депутатите.Гласувай народе

11

Киро

преди 1 месец

2000 лв, в супермаркета, ама ти се скъсва ***. Нямаш време да си чоплиш в носа и телефона, докато пазиш някой да не спизди камерата. Полицаите трябва да са на терен. Не в тръните. Да изкарват шапкарите на улицата. А оборудването на пожарната е задължително да се осигури и поднови

10

Пипо

преди 1 месец

Четеш ли Кирчоооо, какво ще им подариш на завалиите за коледа?

9

Анонимен

преди 1 месец

До Калин Стоянов ГЕРБ 6 Аз пък съм доволен че купиха коли за полицаите, стига с това мизеруване. Сега трябва да се купят коли и техника и за останалите служби където има нужда.

8

Ако

преди 1 месец

До ИСТОРИЯ Посочените от вас хора са безсмъртни, може да имате право, но в случая не!

7

ХоХо

преди 1 месец

Няма за пожарникарите , няма за пострадалите от пожарите и градушките н НО 80 млн. за касапницата в Украйна има !?!

6

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 1 месец

Важното е, че взехме пари от българските граждани и купихме нови БМВта за полицията да ви тормози. Фашизъмчето не ви ли хареса?!?

5

Анонимен

преди 1 месец

Важно е депутатите да се возят в нови коли и да ползват безплатни жилища. Паднах от смях, като разказваха как някакъв от стъкларски завод, като отишъл за директор в енергетиката и първата му работа била да си вземе работни обувки, каски дрехи и всичко което се дава, очила, кола и подобни. Такова чудо и простотия няма никъде и не е имало мизерници.

4

ИСТОРИЯ

преди 1 месец

Само да ви Напомня - Нито един Лекар , Полицай и Пожарникар НЕ Посмяха да влязат да измъкнат Загиналите Хора в Елин Пелин - имаше случайни хора минали от там и измъкнали жертвите , без да са пострадали . Няма Държава , Няма МВР , Няма СЪД , Няма Народно Събрание , Няма Пожарникари , Няма Армия - ИМА ДОБРОВОЛЦИ И ДАРИТЕЛИ .За КАКВО са ни тези Търтей с Огромни Заплати ?

3

Руси

преди 1 месец

Ами това е прикрита корупция. Всеки си пази заплатата и накрая нищо. Като знаете казвайте ги тези неща на време.

2

Анонимен

преди 1 месец

Мивместо да давате на Укрия да бяхте им купили облекло с парите. П.С. не ме интересува колко зъл е Путин не ме касае.

1

Анонимен

преди 1 месец

И това го препотретяте....