13

Конституционните

преди 1 месец

га ври, обслужиха гло бал истите. Конституцията е една за ЕС, управлението трябва да е едно, на ЕС неизбирано от европейците. Скоро институции като президент, национални парламенти ще изчезнат. Парите кеш изчезват. Всичко ще бъде умно, какво му е умното на електромер и водомер, не знаем. Важно е Новоговорът да се насажда в съзнанието на хората. Като заговорят за ИИ, и се чудиш какъв интелект в една машина, зададени алгоритми и обработката на данни. *** о токрация на населението.

12

Анонимен

преди 1 месец

ами да се радват, любимият им Борисов има цялата власт, двамата с пеевски подлудиха главчев и стават все по-мразени, най-мразените в държавата

11

Не ти харесват

преди 1 месец

Християнските европейски държави,можеш да се преместиш,не си дърво,защото нямаш тук нищо което прилича на САХАРА! ТАМ няма дървета.

10

Бъдещето на България

преди 1 месец

Е в във Българите!Ако си различен от Българския народ,а приори можеш да се преместиш и да си избереш подходящата за твоята култура и език от 54-мюсюлмански и мохамедански държави,защото не си дърво 7 можеш да се преместиш до като не е късно.

9

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИТЕ СТАНАХМЕ ПО ЗЛЕ ОТ ЕВРЕЙТЕ ИЗГОНИХА НИ БЕЗ ВОЙНА

8

Анонимен

преди 1 месец

КВО ДА ПИША ДЪРЖАВА НА БЪЛГАРИТЕ ЛИ Е ТОЯ ТЕРИТОРИЯ В КОЯТО УПРАВЛЯВАТ ВСИЧКИ ЕТНОСИ ТУРЦИ РОМИ ЕВРЕЙ АРМЕНЦИ ПОД КРИЛОТО НА САЩ И НИ ЕДИН БЪЛГАРИН

7

Анонимен

преди 1 месец

Много тъжно предаване. Очаквах всеки момент и трите да зареват за евроатлантик Пеевски. Не знам как се сдържаха. Особено Валерия Велева. Другия път да се подготвят със салфетки и шоколад.

6

Анонимен

преди 1 месец

Прозират на Шиши игричките вече навсякаде.Голям страх го гони тоз евроантлатик!!

5

опетков

преди 1 месец

До Анонимен 5 Не виждаш, защото си сляп и ***.

4

Анонимен

преди 1 месец

Аз не виждам никакъв преврат, какви са тези социолози????

3

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно. Радев вече няма как да бъде президент. Видя се как един мислещ и силен човек може да изпълнинедна институция със смисъл. Не искам са си спомням т.нар Роско... За сметка на това Баце се готви да яхне коня. След това ще бъде променена конституцията в негова полза, естествено. Даже съм сигурен, че предстои смяна на модела- от парламентарна към президентска република с парламент. Тогава няма как да каже Станишев е виновен, Орешарски е престъпник. Тогава който е отпред, той го отнася.

2

Петя

преди 1 месец

Той така се е окопал с олигарси и пропаганда,че ще му присадат нови .Мислете как да се спасяваме от него и пластичните хирурзи около него

1

Руси

преди 1 месец

Каква е тази слаба журналистика ? Сякаш Радев цял живот мандат има. Защо правит внушения ,кой ви плаща ?