11

Умницииии!!!!

преди 1 месец

За да има изневяра, трябва да участват двама. Единият може да е семеен. Другият в повечето случаи знае това и съзнателно участва в нещо, което не е редно. Значи и двамата са виновни, защото участват в прелюбодеяние.

10

бг смешки 2

преди 1 месец

по мое виждане жените изневеряват много повече ! и винаги има "причина" ....че се е нае***бала с мъж който или повече й харесва или има нещо което тя харесва повече от мъжа си ( по-красив, повече пари , по- голяма пи***шка и тн )....но винаги мъжа е виновен ! толкова за жените ....виждал съм неспасяеми случаи и то не 1 и 2 ....

9

До Личен опит

преди 1 месец

Нещо да ни кажеш и за наглостта на мъжките изневери? Облича си бельото и ризата, които съпругата му е подарявала за рождени дни и е избирала от най-скъпите.После тя ги е прала и гладила. Слага си скъпият парфюм и дезодорант, които пак тя му е купила, подбирайки ги да са изискани. И така издокаран отива при любовницата си. След няколко часа се връща, хапва си с удоволствие приготвената от жена му вечеря и отива да си легне в постланото от нея легло, а на опита й да го погали казва "Изморен съм"

8

Точно така разбра,

преди 1 месец

че съпругът й изневерява една моя позната. За да се влезе в спалнята им, трябва да се мине през преходен хол, в който се намира бюрото с компютъра на мъжа. На жената й направило впечатление, че напоследък той все по-често остава до късно да работи на компа, а сутринта го намирала заспал на дивана. Оправдавал се, че не е искал да я събуди и затова предпочел да спи на дивана. Бързо се разбра, че случайно е срещнал ученическата си изгора, вече разведена и двамата започнали връзка.

7

Трифон

преди 1 месец

Бре това да ровите в тела на другия е диагноза, дъската даже не го прави. Но да странно е ако много често и настоятелно той ходи до лозето, освен ако не са страшно много декари а вие не знаете, съответно не знаете колко пари е изхарчир

6

Анонимен

преди 1 месец

Става много духовит!

5

Личен опит

преди 1 месец

Участвал съм като любовник в няколко изключително нагли изневери на няколко различни жени. В някои от случаите бях наистина потресен от наглостта на жените, които водеха дълги разговори по телефона с мъжете си докато ме обслужваха по един или друг начин и мен.

4

Столичанин

преди 1 месец

Ако си работещ и обстоятелствата те карат да си лягаш около 22:30 примерно, а половинката ти отначало е била с теб и изведнъж стане нощна птица, също е съмнително и не се знае какви ги върши до 01 часа. Разбира се, личната свобода е важна, но резките разминавания и промени в поведението не са ОК.

3

Анонимен

преди 1 месец

Почне ли съмнението пиши я бегала.

2

Анонимен

преди 1 месец

"...Разкриването на притесненията ви пред вашия партньор е най-добрият начин да работите върху връзката си: това ви дава възможност да изчистите всички възможни неоправдани страхове...." Не, това не помага - той може да не каже нищо, дори ако бъде предизвикан. Някои мъже са просто големи лъжци. Ясно е какво трябва да се направи, ако наистина искате да научите поне нещо...

1

Анонимен

преди 1 месец

Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))