Снимка: iStock

Има много предупредителни знаци, които могат да насочат към възможността партньорът ви да изневерява – от миризмата на чужд парфюм върху дрехите му/й до внезапното му усамотяване от време на време. В крайна сметка, един от най-ефективните начини да се определи дали половинката ви е невярна е да се потърсят забележими промени в нейните навици – например във вечерните часове. Всъщност експертите казват, че определени признаци, че вашият партньор ви кръшка, могат да бъдат идентифицирани просто чрез наблюдение на нощната му рутина.

Помислете за това -  повечето от нас имат негласен формат, който следват вечер. За някои това може да означава да си измият зъбите и лицето, преди да си легнат, за да гледат сериали. За други това може да означава вземане на душ, приготвяне на чаша чай и след това лягане, за да прочетат една или две глави от новата книга, която са започнали. Ние сме създания на навика, така че е малко вероятно да променим драстично тези ритуали преди лягане без да има някаква особена причина. По този начин, ако забележите, че вечерните навици на половинката ви внезапно са станали различни, има голям шанс нещо да се е случило – и това да е появата на някой друг.

А ето и няколко признака, на които трябва да обърнете внимание и които са намек за нелоялно поведение от страна на партньора:

1. Напоследък той/тя работи до по-късно... и все по-късно

Всички ние имаме дни, в които може да ни се наложи да останем в офиса до малко по-късно преди краен срок, презентация или нещо друго свързано с работните ни задължения. Но ако вашият любим се появява у дома все по-късно и по-късно за повече от седмица или две – това е червен флаг, на който си струва да обърнете внимание. По-важното е да го попитате защо се случва и да слушате внимателно отговора му.

Слушайте инстинкта си, ако не вярвате, че това наистина са бизнес срещи. Ако партньорът ви твърди, че излиза с колеги/приятели след работа през делничните вечери, това е още едно нещо, което трябва да проверите.

Запомнете: Важно е да дадете на половинката си възможност да ви обясни какво се случва, преди да правите прибързани заключения.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase