42

Анонимен

преди 1 месец

Китай е най голямата и силна световна икономика

41

Коко

преди 1 месец

през 1917г с появата на болшевизма и по късно ссср с износа по света на соц.революции се опита да направи нов световен ред (хаос).Нали всички знаем как завърши тази авантюра .Сега русия отново се опитва в съдружие с китай пак да прави нов световен ред (хаос).Дали можем да познаем как ще завърши и тази авантюра без покритие

40

Паню Баирски

преди 1 месец

Русия и Китай са жалки недоубити комунисти и нямат право на глас.

39

До 42

преди 1 месец

Няма никакво съмнение, че в дискусията участват пoлyдялu елементи от зaдyнaйcкaтa секция. Ако са oдъpтяли им е простено, но ако са от новата генерация - НЕ. :):)

38

САЩ приключват?

преди 1 месец

Ама, моля ви се! Вашите СеСеСеРета приключиха, а сега Рассия-Pycпия начело с Путин се е устремила към дъното на "Марианската падина" и няма шанс за изплуване, а вие продължавайте да громите САЩ и "мръсния капитализъм". САЩ и Западна Европа нали ви дадоха интернета за да удавите мъката си по комЮнизЪмът. Действайте, разгромявайте, за да умрете, като родопски kaтъpu без история.

37

анонимен

преди 1 месец

колко колонии имат щатите, англия, франция, испания, португалия, нидерландия......русия има ли една?.....кои са колониалисти и експлоататори?....затова новия световен ред е в ход!

36

Ех,

преди 1 месец

Другаре, другаре,... Принципът на по-силния. Това е палажението тавагишчи.

35

До 29

преди 1 месец

Не са много русожопите елементи тук. Двама-трима СеСеСеРеняци бичат мнения с различни псевдоними. Явно съветската пасолька им е увеличила зарзавата в борша.

34

Анонимен

преди 1 месец

Цял свят са против крадливите и лъжливи кравари само нашите евроатлантици с удоволствие продават и родината си, и децата си, и родителите си в тежко краварско робство !

33

Анонимен

преди 1 месец

Хахах, това все едно бившата ми жена да оспорва с коя се срещам, без нико да я е питал! ХАХАХАХАХАХА

32

до 37

преди 1 месец

Ще накараш вашингтонските ни магистрални труженички да се подмокрят. Те обичат да раздават български територии, ресурси и собственост на господарите си.

31

Анонимен

преди 1 месец

Уж демократичния САЩ май ще излезе най-големия лъжец и крадец на света.

30

До 13

преди 1 месец

Може и да им плащаме за Черно море. Краварите приемат закон, ето - Проектозакон S804, внесен в Конгреса на САЩ, обявява Черно море за зона на стратегическите им интереси.Проектът, наречен "Закон за сигурността в Черно море от 2023 г.", е публикуван на сайта на Конгреса и предстои да бъде одобрен от Камарата на представителите и Сената.

29

Анонимен

преди 1 месец

Накрая ще излезе Блинкен пред ООН с епруветка в ръка да каже, че са открили химическите оръжия на Саддам заровени под морското дъно.

28

Анонимен

преди 1 месец

Само така! Краварите да го пушат!

27

Анонимен

преди 1 месец

Конвенцията на ООН за морското право е приета през 1982-ра година а САЩ все още не са я ратифицирали, за какво говорим само. И тези с цялата си наглост поучават другите държави как трябвало да спазват международното право.

26

Kostas Linke

преди 1 месец

Едуард Шеварднадзе --външен министер на СССР , без да пита Горбачов и ВЪРХОВНИЯ СЪВЕТ НА СССР, ПРЕЗ АПРИЛ 1990 година ХАРИЗА 1 МИЛИОН КВ КМ ВОДНА ПЛОЩ на САЩ в БЕРИНГОВО МОРЕ !!!..ТОВА Е ПОЛУЗАТВОРЕНО МОРЕ МЕЖДУ АЛАСКА (ОТ 1701 година--до 12 април 1867 година = РУСКА ЗЕМЛЯ) И РОССИЯ !!.....ВС на СССР НИКОГА НЕ Е ДАВАЛ ТАКИВА ПРАВОМОЩИЯ И ЗАПОВЕДИ НА ГРУЗИНЕЦА ШЕВА--НАДЗЕ ......ТАМ ВОДАТА И ВСИЧКО В НЕЯ = РИБНИ ПАСАЖИ, НЕФТ,ГАЗ, и ДЪНОТО = СА НА РОССИЯ !!!

25

Анонимен

преди 1 месец

САЩ нямат намерение нито да си върнат дълговете, нито да зачитат международното право.

24

Анонимен

преди 1 месец

"Претенциите на САЩ към огромна част от морското дъно - и потенциалните ресурси, заровени в него"-----------------Тоест, САЩ са открили диктатура на морското дъно и желаят да го демократизират.

23

Христо Христов

преди 1 месец

До 13 "Сиреч според краварите нашето морско дъно е тяхно," - ц. Що да го казват? Вече поне 5 години европро'с'таците гласувате сами, САЩ да ви управляват.