11

Койчо

преди 1 месец

Пострадалите фирми за бързи кредити са повече от пострадалите с получени кредити. Взимат и изчезват, не се знае кой докъде ще я докара.

10

@@@

преди 1 месец

Най-вече да внимават за едрите момчета кога ще пристигнат, а караш ли я на бързи кредити, те винаги идват навреме за сметката.

9

Мъни

преди 1 месец

Който не взема бързи кредити ще го споходи Божие проклятие и ще хване Ковид.

8

vs

преди 1 месец

Не взимайте, и няма да има нужда да внимавате!

7

Обективен

преди 1 месец

Днес.бг блокираха коментарите във всички статии за Шошарчо Пеевски - с това доказаха,че са платен сайт на Свинкята.

6

до 4

преди 1 месец

Щото нямат финансова култура. Да имаш айфон15 не е право. Да ходиш на почивка не е право.

5

до 2

преди 1 месец

Баце, на Запад нормалните хора ползват кредитна карта и после някои горчиво съжаляват. Не ми разказвай какво е нормално на Запад и на Изток. Повечето хора нямат никаква финансова култура.

4

Кръчматъ

преди 1 месец

Въпроса е: Защо все повече хора в Бг са принудени да прибягват към "Бързите Кредити"???

3

До 1

преди 1 месец

Това не е нормална държава. Тя живее от хазарт, реклама на хазарт, бързи кредити и сив бизнес. Тя не може да те защити срещу един мобилен ператор, какво остава срещу лихвар, или ако загазиш по-сериозно. Просто, като във всяка джунгла, по-голямата горила оцелява, наивните и слаби биват смачкани, с малките изключения на някой изхитрил се не задълго. Който търси нормална държава, отдавна е хванал самолета. После защо няма работна ръка, защо нямало раждаемост? Държавата прави всичко възможно да няма

2

до 1

преди 1 месец

Разбира се, че на запад не е нормално, защото на запад хората работят и плащат осигуровки и данъци. Тука 80% от населението бачкотещ неграмотен бачкер, който от банка кредит няма как да вземе. При тая плашеща неграмотност и сив сектор е логично какво става. Нормален човек ще вземе ли бърз кредит?! Ми не. Нормалните хора сме с частни банкери и взимаме кредити с по 3% лихва...

1

Фалибанк ЕАД

преди 1 месец

До не отдавна, така наречените фирми за бързи кредити си имаха законна годишна лихва от 400%. Ако някой финансов експерт твърди, че това е нормална практика в "западните общества" или че това е някакъв вид финансова услуга, да отиде и да се гръмне.