49

Анонимен

преди 1 месец

Малинов е в коалиция с Пеевси и Герб.Вижте назначенията в Булгартрансгаз, където до вчера беше шеф.

48

Анонимен

преди 1 месец

Радев инсталира най-неподходящите хора във властта, които съсипаха държавата. Това са лъжецът Кирил Петков и международният измамник Асен Василев.

47

Анонимен

преди 1 месец

50 Ноуп! Благодарение на Радев, ИТН,ПП,ДБ правим избори след избори от 2021 насам. Докато държавата пропада.

46

Анонимен

преди 1 месец

Благодарете на ГЕРБ, правим избори след избори.

45

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще подскаже на обикновените хора, които не са енергийни мафиоти кой " търговец" да ги лъже, Асенке. 2026 е близо

44

Наблюдател

преди 1 месец

Че то Борисов директно си ги помоли да подкрепят Правителство, докато се приемат тези реформи, ама точно Кики Ментето и Кокорчо се хилеха самодоволно, и още твърдят, че ГЕРБ са им виновни! И няма да са само 1 чилиард загубените средства, но ПП-тата отдавна са доказали, че хич не им дреме за държавата !

43

Стоян Стелий

преди 1 месец

Глупости! Ококореното Асанка прави въртеливо маневри на заден ход,заради психофиксацията си за 3 % дефицит и влизане в юрозондата през задния вход,което е тичично за нея...Бог да пази България от родната пр0дажна юропедера33тия,готова на всичко да унищожи и разпродаде територията на родината ни!

42

Важното е

преди 1 месец

че ни прати на борса ток от януари 2026 по ПВУ, дреме ви за българите, които няма да видят стотинка от тези пари. Връщайте парите, и аналурайте ангажиментите по ПВУ са убийствени за българския народ. Тези пари са кър ва ви.

41

Анонимен

преди 1 месец

По добре замразени, отколкото потурчени от ППраси.

40

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Цялото семейство ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме нормална европейска държава България. Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята и ИТН дъното. Амин

39

аз

преди 1 месец

То не е лесно да ти бутат пари и ти да казваш ,че не ти трябват !!!

38

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята. Амин цялото семейство ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме нормална европейска държава България. ГЕРБ ДПС ИТН дъното малкото ДПС искат магистралите тунелите обществени поръчки границата с Турция договори газопроводи регулатори съд и прокуратура. Никога повече 35 години застой от мръсотия смрад на комунизма ГЕРБ ДПС ИТН БСП.... вижте Румъния минимална заплата 1550 лв

37

Анонимен

преди 1 месец

Да Gълтат бе, престъпните крадци от ЕС, то за крадене малко остана!

36

Анонимен

преди 1 месец

Вън България от сатанинския съюз НАТО-ЕССР! Унищожителите на нормалния свят и моралните ценности!

35

Реалист

преди 1 месец

Какъв е този план за възстановяване, от какво точно се възстановяваме... А от концлагерите по времето на КОВИД ли, които ни бяха налагани. Ако бяхте построили АЕЦ Белене 1 милиард щеше на месец да ги вади, а не да чакате от умрял писмо.

34

Емили тротинетката

преди 1 месец

Колко е евроатлантическо ммммм

33

Анонимен

преди 1 месец

Сега като започнат с едни приказки за КарлАсен с перката , за " самозадоволяването" на енергийните нужди , визирам на всяко домакинство, за понита, фламинго, еднорози, студуване , в името на нещо си и още , и още.

32

извод

преди 1 месец

Искате цивилизационен избор, получавате цивилизационен избор. Искате евроатлантизъм, получавате евроатлантизъм. Каквото искате , това и получавате.

31

Lina

преди 1 месец

асенице , гълъбице, Франция и Англия защо строят АЕЦ като е толкова опасн? За да продават на " умните"

30

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

А каква е другата опция , Драга? Абсолютно зануляване на енергетиката. Колко още? Колкото в германия с " ограничено ползване" на ток и вода ли ? Модерни дни . Свежи и тъмни .