106

Бен Гън

преди 1 месец

МРЗ е нужна за изчисляване на Здравни осигуровки и всички останали такси , данъци и плащания , които са на база МРЗ. Иначе никой не работи на МРЗ.

105

Анонимен

преди 1 месец

Кой некадърник изобщо взима минимална тук? Дори чистачките взимат повече

104

Анонимен

преди 1 месец

До ффф Ела го кажи това на мен и така ще ти изкривя устата че нищо няма да казваш вече и хората няма да има нужда да ти слушат глупостите

103

Анонимен

преди 1 месец

До 105 тебе те гледат като втора ръка, защото си такъв и си мислиш че всички са като теб. Аз не съм имал този проблем

102

Всъщност

преди 1 месец

от януари 1996 Вълчев е избран за шеф на БНБ. Дадена е заповед на разпространители на храни да не ги доставят до магазините. Изведнъж дойде спасителят Костов и рафтовете за един ден се напълниха с храна. Но България беше подписала унизителни условия, с които ставаше те ри тория. До 2022 в България са разрешени 600 концесия за символични суми. Най фапиращи концесиите за добив злато, вече са 2. Около един процент концесионна такса. В Африка 40% концесионна такса за добив на злато.

101

А кой унищожи

преди 1 месец

България е дълга тема. Вижте кой е Тодор Вълчев, избран за шеф на БНБ от юни 1996 до зимата 1997. Член на Римски клуб. Вероятно вербуван при обучение в Берлин. Участва в изготвяне на план Ран Ът. Кой единодушно подкрепя кандидатурата му, СДС и БСП. Отворил безобразно количество банки, довел България до фалит. И почва приватизацията БТК предлагана на Виденов за 4 милиарда лева я продава Н. Василев за 250 милиона лв на кипърска офшорка. Н. Василев с Дикме представят план за приватизация Булгартаба

100

Едно е

преди 1 месец

Валутен борд на МВФ, друго е ЕС, трето е ЕЦБ. За 35 години да я бяха създали тази икономика? Къде отидоха голяма част от еврофондовете. 200 милиарда долара са изнесени в офшорки от България. Не забравяйте, че Венецуела съществува въпреки санкциите. Както и Куба, държави, на които е забранено да внасят дори лекарства за деца. Полша си запази ТЕЦовете и отложи еврото. Но в Полша и Румъния, Чехия и Унгария имат политици, а не *** ри о не тки.

99

Анонимен

преди 1 месец

много коментари тука, ама не коментиратет Полша... верно е, че и про Цоциализма си беха пред нас, ама сега бая са дръпнали... Двойна мин. заплата при по ниски цени... и собствено селско стопанство... не се ли чудите защо ли....

98

Родолюбец

преди 1 месец

Държава без икономика и производство няма как да не тегли заеми! А няма производство защото всичко читаво се изнася от тук, инвеститорите бягат от превзетата държава на ДС мафията- cмукaчи на кремълски шнурове... Точно заради руските нацисти и техните безмозъчни почитатели у нас сме на това дъно! Ако не беше валутния борд и ЕС сега щяхме да сме Венецуела на балканите! Копейките сте първосигнални и логиката ви куца тотално...

97

Родолюбецо

преди 1 месец

Гледай България, повече конференции на Давос, ЕЦБ, МВФ, СБ, БМР, Крипто. А Русия или Китай, никой не го интересува. Гледай България инфлация, дефицит-истинският, не фалшифицираният. Инфлация над 60% за 2 години и половина е нищо, нали. Половин милион лева за съборетина на 70 г.? Ти ако искаш си сложи 5 антени на главата, и 6 сателита за по-бързи транзакции, но не го налагай на хората. И виж данни на МВФ за еврозоната. Как се нарича държава, която тегли заеми, за да покрива текущи разходи?

96

ффф

преди 1 месец

Устата ми се изкриви да виказвам от години,че причената е единствено в нас.НИЕ СМЕ РЯДКО КАЛПАВ НАРОД.Затова в Европа ни гледат като второ качество народ.Нима не е вярно?Ха сега някъкви "патриоти" да ме оплюят.

95

Родолюбец

преди 1 месец

Понеже в пPozzия референдумите и протестите са разрешени и не ги пращат в наказателна колония в Сибир! И там не им е важно, че транзакциите минават за три дни, ако изобщо минат! Просто са щастливи защото никой не им забранява ДВГ... ако изобщо имат пари да си купят китайски трошляк на тройна цена! Пък ако нямат ще изтеглят заем, основния лихвен мина 18%, за кредитите е над 25%... Искаме и ние така да живеем, нали копейки?

94

Агустин Карстенс

преди 1 месец

И никой от управляващите и "големите" медии не коментира изказвания във видеото на Агустин Карстенс, генерален мениджър на БМР, каква е истинската цел на ци фр ов и ди ги тален въздух. Въпросният Новоговор "национален План за въвеждане на евро". Национално му е само е унищожаването на "национална" парична единица Лев. Гледайте видеото на Агустин Карстенс за CBDC.

93

ГерболИННА

преди 1 месец

И при всички тези изброени стъкмистики ни тикат насила в еврозондата... Не се накрадохте и наядохте алчни национални предатели и пр0дажни слуги на Посолството!!! Пр00клети да сте!!!

92

Анонимен

преди 1 месец

Като сме некадърна нация дълго ще стоим на последното место по всичко

91

477 ойро заплатка

преди 1 месец

Съмнявам се, че само 220 еврака не достигат!

90

Две неща

преди 1 месец

са ни приоритет, да ви на бу таме в еврозоната и да ви циф ровизираме. Защото е много важно вместо за 12 секунди за 3 три да си извършвате тразакциите. Понеже по-бързо трябва да ви блокираме сметките от ЕЦБ. Протестирате срещу забрана на ДВГ, блокираме ви сметките. Протестирате срещу щастливите кокошки, блокираме ви сметките. Не искате детето ви да си сменя пола без ваше одобрение и знание, блокираме ви сметките. Пример Гърция и Канада. Забраняваме ви референдумите! На печелившите, честито.

89

Затова

преди 1 месец

ще теглим още заеми, за да я увеличим.Осигуровките скачат, следват уволнения, защото малкият и среден бизнес се задъхват. Като пратим потребителите на борса ток, приходите ще се увеличат, българите ще намалят потреблението, няма да се плашим, ще сложим такса електромер, дали има или няма електромер няма значение. Ще вдигнем с още 300% заплатите на общинарите, като повишим още местните данъци или такса смет. Важнто е да ви набутаме в еврозоната, за да теглим още заеми и да опо скаме резерв

88

Че Говада

преди 1 месец

Имаме демокрация и закони , но властите са в ръцете на агентите на ДС и комунистите, но не на истинските комунисти , а на бандитите на диктаторите, които Сталин инсталира след преврати и убийства на истински комунисти...

87

Анонимен Алкохолик

преди 1 месец

В робските години данъка е бил десятък- 10% сега до края на май работим за данъци според статистиката и БНТ .