86

Нашенски работи

преди 1 месец

не се насочваме към същината на проблема и в това, че един човек си е позволил да раздава собствено правосъдие със ужасяващи средства и резултати, а търсим под вола теле - как майката не казала това, ама то не било онова и т.н. и т.н..Естествено че ще има разминавания, мирогледа на поколенията е различен, а главният въпрос е КОЙ иска да оневини един човек, позволил си да бъде съдник, независимо за какво и срещу кого!

85

Българин

преди 1 месец

Крви сбогом!

84

Напротив

преди 1 месец

До КИРО 53 Цвете е. И не само за мирисане. Ама не и за рязане.

83

Въпроска ?

преди 1 месец

Не само насилника , но и майката трябва да бъде осъдена заради безотговорност и лъжесвидетелство. Жалко за Дебора , че е приминавала през тези неприятни насилия и унижения !

82

Хмх

преди 1 месец

До Гост Дали чалгарското изпълнение е платено или не ИМА значение. Разни балъци превеждаха пари по сметката на тия хора. Значи или тези пари са дадени за клипа, или майчето е имало излишни 20 бона, ама си е трайкало и е гушкало дарения.

81

Миро

преди 1 месец

Малко й е било на тази Дебора това с макетното ноще,Георги е трябвало да се постарае малко повечко ,за да я обезобези наистина

80

Анонимен

преди 1 месец

Че има престъпление, има, но какво прави това момиченце с този "батка". Тя доброволно е била при него.

79

Анонимен

преди 1 месец

В нормална държава *** ще е с поне 30 години в зандана, в Китай такива рецидивисти ги гърмят.Тук сега ще мотаят, адвоката запазва и накрая ще го пуснат.Българските мафиоти, ходят където ходят и се връщат да молят пред централен софийски да ги вкарат там на хотел че.

78

Разбрахме!

преди 1 месец

Който подсъдим иска Съдебната система да бъде на негова страна ще трябва да гласува за дс-агент Буда /Бойко Борисов/ и за дс-агент Сава /Ахмад Доган/.

77

До Реалист

преди 1 месец

Кво стана бе, нали уж в началото бяха 400 шева? Аз като казах в работата, че се съмнявам, щяха да ме линчуват, сега се оказа, че половината обвинения са пълна лъжа. Ама продължавайте да вярвате на пресата.....

76

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Чалгата и поп-фолка са турска музика. Който я харесва значи иска пак да сме турска колония.

75

Анонимен

преди 1 месец

Криворазбраната цивилизация! Всеки път като чета нешо за българи или България и се сещам за това велико произведение и ме напушва смях и сълзи.

74

Дела дела

преди 1 месец

Skip to contentвторник, юли 30, 2024Responsive MenuНовините от Казанлък PressTVНовините от Казанлък PressTVНовини от Казанлък и регионаBanner AddHomeРегионалниКазанлъшкият съд осъдил първото гадже на Дебора. Правили секс, докато била в 6-и клас Арена ЗападРЕГИОНАЛНИКазанлъшкият съд осъдил първото гадже на Дебора. Правили секс, докато била в 6-и клас 05.09.2023 Антония ДрагановаРесторант СофраFacebookTwitterWhatsAppTelegramViber Прегледи: 5 57118-годишната Дебора Михайлова, накълцана зловещо от анонимен засега насилник, макар за зверството да

73

До 33

преди 1 месец

Раните са си 18, толкова са си били, а шевовете са стотици. Надявам се, че правиш разлика между прорезна рана и шев...

72

Анонимен

преди 1 месец

Всички патриоти в България са комплексари , наркомани и пияници! Те са доста объркани мамини синчета!

71

Анонимен

преди 1 месец

Имаш ли вързки с ГЕРБ и ДПС все си невинен! Може да убиеш когото си поискаш! На края винивен е убития! Няма да има справедливост никога в тази държава!

70

Анонимен

преди 1 месец

В България никога в моналото не е имало справедливост, сега няма и никога няма да има! Имашмли контакти с ГЕРБ и ДПС ,нямаш никакви проблеми, че биеш,унираш, режеш с макетни ножчета , на пракитка всичко което пожелаеш!

69

Гост

преди 1 месец

Клипът, дали е платен или дарен, няма общо с делото. Но има общо с това как може да бъде маниполирано обществото, за да яхнем гребена на вълната. Много хора гледаха цирка с Галин- как я "изненадва"...

68

Реалист

преди 1 месец

както и да го извъртат адвокатите 18 порезни рани и синя глава не се симулират лесно.

67

Пипи

преди 1 месец

Пращайте тоя за десет години в панделката да се приключва случая. Заслужава си ги отвсякъде.