13

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп обеща на американците, че ако спечели повече няма да гласуват. Ясно е ,че ще въведе диктатура и смята да предаде властта в ръцете на сина си, а семейството му да командва Америка поне за един век.

12

Анонимен

преди 1 месец

Дядо Тръмп го е страх от прокурорката!

11

Анонимен

преди 1 месец

Демократите няма да го допуснат - при Байдън лъсна деменцията а при Харис ще лъсне психическата нестабилност !

10

ПЕНКО

преди 1 месец

НЯМА ДА ИМА ДЕБАТ !!!!! ЩЕ БЪДЕ УНИЖЕНИЕ ЗА ТРЪМП !!! ДЕБАТ С КОГО -И С КОЯ -- АЙДЕ БРЕ --ИСПЕРК И МЕНТ !?!?!?!?

9

Анонимен

преди 1 месец

Дали ще има?Какъв е смисъла.Да отпадне още някой като Байдън.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тръм трябва да пропусне дебата с черната прокурорка. Така ще намали желанието на цветнокожите да я подкрепят.

7

Анонимен

преди 1 месец

До ГерболИННА, aз по принцип съм за републиканците, ама сега ще се надявам за победа на Харис (която е все по-вероятна), само за да ви гледам унилите копейкаджийски физиономии

6

Анонимен

преди 1 месец

Харис да разследва на бидона синчето,наркотици и незаконно пране на пари, забравих тя е със Вербална диария,се хили и не знай за какво, говори и не помни за къде.

5

Чавдар Михов

преди 1 месец

Скъпа Иннче, съвсем се обърках. Ще има ли дебат или няма да има? И ако ще има, кой чий кандидат ще бъде? Тръмп - на демократите, а Харис - на републиканците или обратно?

4

ГерболИННА

преди 1 месец

Страх тресе демоничната психолибера33тия,цените на памперсите и т0алетна хартия в СРАЩ се повишиха драстично,след неуспешния атентат срещу Тръмп... Бг-трансатланшитите в шок и ужасТ, грантовете от Козяк спират и ще трябва цветнополовите жълтопаветничета да се връщат обратно по родните селца да к0пат картофи!

3

Анонимен

преди 1 месец

До 2, най-вероятно се е взел твърде на сериозно, и е решил че ще става диктатор, тъй като и без това няма право на следващ мандат... Не е преценил отлично работещите механизми на американската демокрация, а пък и като нищо и той на моменти е почнал да дрънка глупости... Подиграваха се на Байдън, но и Тръмп е на 79... След 70 годишна възраст вече мозъка функционира по друг начин, и дори да си нормален, пак не си съвсем същия човек

2

Анонимен

преди 1 месец

Не разбрах само Тръмп какво е разяснил относно изказването си преди дни, че ако бъде избран "вече няма да им се налага да гласуват"?

1

Анонимен

преди 1 месец

Тръм няма за какво да учавства в дебат с Харис. Ясно е че ще го атакъва че е пресъпник, а тя прокурор.