220

Анонимен

преди 4 седмици

Тия мини са пазели социалистическите българи да не ходят на море в Гърция.

219

Анонимен

преди 1 месец

*** -мислех там на туризъм да ходя а сега ...

218

Анонимен

преди 1 месец

Бате Бойко е настъпвал и противотанкова мина и....НИЩО!

217

ясно

преди 1 месец

Усвоили са парите за разминиране на 300 хиляди мини а който не вярва да ходе да проверва ако му стиска да се върне на парчета.

216

Анонимен

преди 1 месец

Голяма грешка, сега южната ни граница щеше да е най-пазената външна европейска граница и мигрантите щяха да плащат в леш мерака си за ислямизиране на ЕУ.

215

само факти

преди 1 месец

работил съм с ПСМ-1 всъщност ВСЕКИ ОЦЕЛЯВА но гадното и е 4е яко осакатява и по4ти неможе да се обезвреди по друг на4ин освен с задестване от безопасно място примерно да я гръмнещ от 60 метра с автомата ... конструкцията е на СС от 1943 края съветите я копират 1 към 1 след войната БГ бе голям производител на такива . по егикаснос е сравнима с Американската Клеймор но са на друг принцип . Най опасмата мина правена някога

214

Who Cares

преди 1 месец

Вместо да сте благодарни, че дори след толкова години вършат работа...

213

Минирайте

преди 1 месец

Всички Български граници и ще решите проблема с НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ. Системата ще действа безотказно и гарантирано. Преминаването ще се извършва ДОБРОВОЛНО само на ГКПП от всички пресичащи Българската държавна граница.

212

смърт за ДС

преди 1 месец

До АнонименДо Безсрамни лъжци чети1999 ..2009 ..и комунистите са виновни...след 1989 година България се управлява от Демократите на Посолството. Желев беше на колене пред посланика извил гръб като цигулка да му целува...ръцете. Костов си беше направо служите на Департамента. Вини твоите псевдо Демократи за разсипията след 1989 година!След 89та управлява мафията, създадена от ДС. Колко трябва да си простоват за да смяташ, че 89та изведнъж всикчи предишни управляващи и служби са си били отбой?

211

Лудото Ленче

преди 1 месец

На времето се е мислило как да защитим държавата си ....сега се прави абсолютно всичко възможно да се унищожат всички остатъци от държава и държавност !!!

210

Анонимен

преди 1 месец

До Безсрамни лъжци чети1999 ..2009 ..и комунистите са виновни...след 1989 година България се управлява от Демократите на Посолството. Желев беше на колене пред посланика извил гръб като цигулка да му целува...ръцете. Костов си беше направо служите на Департамента. Вини твоите псевдо Демократи за разсипията след 1989 година!

209

San do

преди 1 месец

До Безсрамни лъжци четигърми от гръцка страна бе,несретник неграмотен

208

777

преди 1 месец

Голяма грешка е било това разминиране. Сега е наложително да има мини, за да спрем ордите от бежанци.

207

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 211: Гърция влиза в ЕС през 1981 година, когато ние все още сме в съюз със СССР. Така че е нямало как да махне мините тогава, а що се отнася за след като България е влязла в НАТО, защо не сме повдигнали въпроса?

206

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как при влизането в ЕС България си почистила пехотните минни полета, а Гърция - не! Значи ни считат исторически ва враг.

205

aZ-ът

преди 1 месец

Звучи , като страхотна играчка. Трябва да дадем на руснаците да си поиграят с украинците.

204

Не си разбрал пак

преди 1 месец

До 197 Анонимен Сметката не излиза. Богомил Бонев каза, че са разминирали 300 000 мини. . . . Откраднати са парите като за 300 000 мини! Това най го могат пишман комунистите, а и още, да закриват предприятия също!

203

Безсрамни лъжци чети

преди 1 месец

Обезвреждането на всички противопехотни мини в минираните полета е завършено до 31 октомври 1999 г. Крайният срок за България, установен от Договора за забрана на мините, за завършване на разчистването на минните полета беше 1 март 2009 г. . . . . . Комунистите винаги кярат и лъжат! Ако са обезвредени всички полета, защо сега гърми?

202

Акт

преди 1 месец

До ФактСамо да не стане ти да бегаш некой ден през теа мини, като дойдат чеченците...

201

Пипо

преди 1 месец

Да си кажа и на мен не ми е ясно баш. Всичко това почна от пожара, който не можели да гасят заради мини. Сега излиза, че и двете държави твърдят, че мините са премахнати... Господа и госпожици държавници какво става? Пожара не се гаси заради измислени мини, мините са премахнати само на хартия а парите откраднати или си измислихме фалшив пожар, който не можем да гасим заради измислени мини и накрая ще си открадме парите за гасенето?