46

Анонимен

преди 1 месец

До Мара общата /37/ Не си осведомена. В Анадола това е традиция според обичайното им право и на много места се спазва масово. Дори и да не иска, някой от братята на починал мъж е длъжн да се ожени за вдовицата. Обикновено старейшините на рода взимат решение кой от братята да я вземе.

45

И друго не разбрах

преди 1 месец

Хем не била подавала жалба, защото роднините й били против това - така казва авторката, хем била подавала много пъти сигнал заради тормоза и полицията е идвала да прави проверки - според брата на потърпевшата?!

44

Какво разбрах

преди 1 месец

Потърпевшата е имала три деца от предишен съпруг и те са при него. После се е омъжила (или е живяла на семейни начала с някой друг), но не ми е ясно дали и от него е имала три деца. После този мъж е починал, а неговият брат е излязъл от затвора и е предявил претенции спрямо овдовялата си снаха. Накрая лелята на потърпевшата казва, че убиецът и убитата са имат детенце. Жалко, че е загинала многодетна майка, но историята като цяло наподобява на сюжет за Боливуд.

43

Бай Иван

преди 1 месец

Нормален ден в светлата демокрация ;)

42

Независимо от етноса

преди 1 месец

Познайте, кое виновен? Обичайте изпълнителната власт . . . безкрайно!

41

Анонимен

преди 1 месец

Ето защо повече от половината служители на МВР и над 80 процента от прокурорите в България ще влязат скоро в един новопостроен затвор и ще работят на каменна кариера независимо дали са мъже, жени или трети пол

40

Анонимен

преди 1 месец

Това са си вътрешни работи на хората от боята. Убитата е на 29 години, има 4 деца, живее с рецидивист, който я кара да проституира. Вероятно точно това е правила в онзи хотел, преди да се появи ревнивото момче и да я убие. Върви им разбери нравите. Подозирам, че дори шимпанзетата имат повече акъл и спазват по-голям морал във взаимоотношенията от тази така обичана от всички прослойка на населението.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Не приемам някой да обвинява българския народ заради поредната свада, завършила с убийство. Напомням, че въпросния етнос, от който са жертвата и убиеца, не приема българския съд и закони за меродавни. Те си имат мешере, и отказват да живеят според Законите в България. За това не са виновни българите! Само за инфо: подобни проблеми, с въпросния етнос, има в много други държави, и там никой не счита съгражданите си за виновни за това.

38

Анонимен

преди 1 месец

Туй е работа за Мешерето :)))

37

Анонимен

преди 1 месец

Кажи ми че са от етноса, без да ми казваш.

36

Мара общата

преди 1 месец

Не съм чувал в друга страна братът да вземе за жена съпругата на брат си.Българска работа.

35

Анонимен

преди 1 месец

Консервативните едиповци, прясно освободени от пандиза, са омазали форума с причини да влязат отново там. Изливат злобата, която подсъзнателно изпитват към майка си срещу жена си.

34

Анонимен

преди 1 месец

Не била подала жалба с полицията защото роднините така казали. Кой каквото сам си направи друг не може да му направи.

33

Мда

преди 1 месец

Решението, което е най-добро за България - да вкарат роднините на убитата и роднините на убийца, да им се даде по една брадва и кол и да си оправят сметките. Най-добре е да не остане жив *** ...

32

Анонимен

преди 1 месец

Айде да ви е честит сороския съд и наставленията на пионките му

31

Анонимен

преди 1 месец

Това са културни особености, а не престъпление, те така си живеят и така си се разбират бразилейро.

30

Анонимен

преди 1 месец

Либералните кoзи са изтрoпали фeминистките си екскpeмеHти и под тая статия

29

Анонимен

преди 1 месец

Ще отнеме много години, докато българските нрави се ошлайфат и цивилизоват. Женобойството е масово по нашите ширини. Момичета и жени, омъжете се на Запад. За чужденци, не за ориенталски типове.

28

Анонимен

преди 1 месец

Докато правосъдието система в България е в ръцете на Пеевски и ДПС, никога няма да има истински мерки срещу насилниците и убийците . Това реално си е турско правораздаване, а не европейско. При което системата, респ.държавата, оставят злодея спокойно да си свърши убийството, без да има никаква реална закрила за потърпевшата. Закрийте тази държава, защото тя също е убиец!

27

Анонимен

преди 1 месец

Хайдеее, пак Путин намесихме, Русия... Абе какво ви става, какво общо има тая статия с Русия?