Снимка Марица

Майка на 4 деца е убитата в хотел в Пазарджик 29-годишна жена. Близо 2 г. тя е живеела на семейни начала с мъжа, който я уби. Това разказаха нейни роднини пред Нова тв.

Зловещото убийство беше извършено в събота в хотел "Тракия". 29-годишната жена, жител на село Триводици, беше намушкана многократно с нож от своя приятел.

Извършителят на убийството, 35-годишен мъж, е бил заловен броени часове по-късно от полицията

Мъжът е бил 2 г. в затвора и е излязъл миналата година, разказа Николай Найденов, брат на убитата жена. "Брат му почина, той взе снаха си и започна да я кара да проституира. Тя му каза, че не иска да живее с него, защото е затворник и убиец. Тя бягаше от него, идваше да у дома, той я преследваше и все заплашваше, че ще я убие.

Тя викаше - по-хубаво да бягам, отколкото да стане беля. Беше ми казала, че много пъти е подавала сигнал за това. Полицията наскоро идва вкъщи", разказа Найденов.

Имаше предупреждение (предупреждение - бел. ред.) да не правят така, да се сдобрят, че имат детенце, да не бият, допълни Божурка Илиева, леля на убитата. Заплахите били много чести. Тя много криеше, не даваше да каже. "После разбрахме, че той се занимава с дроги, измами, затворници са цялото му поколение, айдуци", допълни тя.

Жената не подавала официално жалба, защото роднините й се карали с нея, да не прави така, че има 4 деца.

Три от децата на жертвата се гледат от първия й мъж.

Най-малкото дете - на около 2 г., е взето от закрила на детето. Той го остави на улицата и те го намериха и го взеха още преди 1-2 дни, разказаха роднините.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase