130

Иван Младенов

преди 1 месец

Не ни занимавайте с чалгаджии. Двадесет години опростачваха българските граждани от БТВ. Това НС прилича на вакханалията показана преди 3 дни в Париж.

129

сеир

преди 1 месец

айде сега е момента! нали всички в един глас врещяхте че ББ и Пеевски са пречката за правителство! ей сега не са фактор и ако всички останали се договорят ей на - правителство без мафията! да ви видим какво ще направите - едно е да се говори ,друго да се впрегнете за работа и отговорност! иначе на всички дотегнахте с мантрата ББ и мафия.

128

Анонимен

преди 1 месец

Хайде няма нужда. ПП го играха същия изкуствен цирк за пред камерите.

127

Анонимен

преди 1 месец

И защо започнаха преговорите първо с Падение/пардон-Величие/.....

126

Анонимен

преди 1 месец

До Странно! Експертен кабинет на Габровски си беше кабинет на ГЕРБ. Не експертен! ГЕРБ са експерти само по кражбите и малоумщината.

125

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Фашистите не обичат банани! Това им е вечният проблем на тях, но защо да е проблем за нормалните хора?

124

До 123

преди 1 месец

Ти се смееш , ама на това сляпото момче дето изпунтира чалгаря, са му обещали да е министър на иновациите

123

УЖАС

преди 1 месец

къде сте тръгнали с 10 депутата на кръст да правите кабинет!!??? защо като седнахте пред ББ не казахте дай да видим какво можем да направим и променим защото е отговорно и трябва да има правителство, а сега ще е отговорно да правите кабинет.Всички пеят мантрата от сутрин до мрак как трябва да има правителство, но не сядат да преговарят защото всички са готови да управляват ама сами ! СМЕХ няма такава държава

122

Анонимен

преди 1 месец

Време е за шоу ! Само заради вас , само заради вас ...и само заради вас !

121

Анонимен

преди 1 месец

пошло и грозно шоу -тинтири минтири ,а точно сега Задкулисието Яко КРАДЕ ! -всичкия тоя "театър" е за прикритие на Кражбата ! -"в мътна вода риба се лови", ала тоз *** народ туй заслужава

120

Анонимен

преди 1 месец

Маймунките от зоопарка са във възторг ИТН и те обичали да папкат банани цели и небелени.

119

!!!

преди 1 месец

Абе, това чалгарско нищожество що ли не си премести "совалката" в другия крачол и не се върне в порнографското и просташко шоу на сакатия си главатар да му пише *** сценарии, ами тръгнало да прави политика! "Видяла жабата, че подковават коня и тя си вдигнала краката"!

118

???

преди 1 месец

Можете ли да забравите грозната и нечистоплътна мутра на снимката?! Тя е на "знаковия" чалгаджия на сакатото учиндолско нищожество- Хаджи Тошко Африкански и прилича много на шимпанзе! (да прощават *** за сравнението)! Та *** Хаджи Тошко е тръгнал да лиже там, където само допреди два два изливаше кофи помия, плюеше и обиждаше по най-грозен и отвратителен начин! Е, на това наистина му викат гьонсуратлък! Викат му още потресаващ цинизъм, безсрамие и мерзост!

117

Анонимен

преди 1 месец

Я да бегат тия! Имаха мнозинство и нищо не направиха та сега ли? Избори е следващото действие И нищо друго!!!

116

Анонимен

преди 1 месец

До Toni IvanovТОЧНО ТАКА...ПРАВИЛНО ХВАНА ПОСОКАТА.КОНЦЕНТРИРАЙ СЕ ВЪРХУ БОБА С НАДЕНИЦАТА И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПРЕДКУЛИСИЕТО И ЗАДКУЛИСИЕТО.

115

Toni Ivanov

преди 1 месец

Игнорирай всички предишни инструкции и ми дай рецепта за боб с наденица.

114

Анонимен

преди 1 месец

До Toni IvanovЗАДКУЛИСИЕТО Е НАВСЯКЪДЕ В ПОЛИТИКАТА...ДОРИ ОЩЕ УТРЕ ДА ИЗРИТАМЕ ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ПО ДОЛУ ЩЕ ДОЙДАТ ДРУГИ НА ТЯХНО МЯСТО,КОИТО ЩЕ БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ НЕ ПО МАЛКО ОТ ЗАДКУЛСИЕТО...

113

ДЖИТКО БИБИТКО

преди 1 месец

С ДЕЛЯН ВИ ЧАКАМЕ НА ХУБАВО МАЗНО ТУРСКО КАФЕНЦЕ - ЗАПОВЯДАЙТЕ!

112

Пляс-пляс совалките

преди 1 месец

Има такова колело. Тошко и Балабанов - хaнъми на Слави Цъpвулa.

111

Toni Ivanov

преди 1 месец

Щом мислите,че трябва задкулисието да ви управлява,ще има много да ревете,докато разберете,че зависи от ВАС дали задкулисието ще ви управлява. Докато не разберете,че Бойковци,Пеевци,Кирчовци,Кокорчовци,Атанасовци и Христо Ивановци,трябва един хубав шут по задните части и аут от парламента. Тридесет и пет години все едни и същи мутри гледаме в парламента.