109

Малко за политика

преди 1 месец

Трябва им време на ервоатлантиците да разберат, че Орбан е прав. Колкото по-рано Украйна започне преговори за мир, толкова по-малко ще загуби.

108

Стига глупости

преди 1 месец

До ЯМБОЛИЯ: Кого ще изключваш ти и откъде? Нерде Ямбол нерде Стамбул.

107

Анонимен

преди 1 месец

Орбан е в основата на антибългарската политика на новото македонско правителство. 60% от медиите в РСМ (бившата медийна империя на Латас), беше придобита от Орбан и веднага след това засили неимоверно плюенето по България, формирайки общественото мнение там. Сега си придобива и държавичката, като вече предостави на Мицкоски половин милиард заем с китайски пари и сега се говори за още толква. Последните изявления на македонското ръководство за паспортите, коридор 8 и т.н. са точно на Орбан.

106

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

Унгария е Троянски кон на Русия. Да я изгоним от нашите 2 съюза. Тя пречи,а ползва само парите ни. Нима забравиха 1956 година?

105

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен По скоро бих попитал какво търси военен съюз на САЩ и някои западни държави в ЕС и защо членството е обвързано със задължение преди това страната кандидат да стане членка на военния съюз . ЕС отдавна престана да е икономически съюз , сега е всичко друго но не и това за което първоначално бе обявен .

104

Алекс

преди 1 месец

Ще го изритат накрая. Орбан си е ефективна аларма за слабостите на процесите в ЕС. Няма процес за изключване на членове, няма процес за отхвърляне на вето. *** като тоя могат да забавят решения и изпълнение до безкрай. Ще има промени в ЕС.

103

Анонимен

преди 1 месец

Поляците да кажат, каква е ролята на НАТО- отбранителна или нападателна ?? На кого ще помогне НАТО, ако Турция нападне Израел или Гърция нападне Турция??

102

Анонимен

преди 1 месец

Алкохолиците поляци са марионетки на изпедерастелите англета а господин Орбан е мъж, който държи на християнските ценности ! Да не забравяме, че господин Орбан забрани всички НПО-та на Copoc в Унгария и от тогава е мишена на евроатлантическата лъжлива пропаганда !

101

Гоце

преди 1 месец

Кооооой не прави бизнес с Русия? Полша? Или Германия, или Франция? Всички правят бизнес с Русия. Ама дерат гърла, че не е вярно. Че са по-католици от папата....смешкивци

100

Тома неверни

преди 1 месец

Как да го напиша,та да не ме баннат-в Украйна,както и в Полша,има мнооого ч-и-ф-у-т-и

99

Анонимен

преди 1 месец

До До 53 - Ами, тоя ЕС като е с куп кривици, все някой трябва да му ги каже и покаже. Иначе всички ги забелязват и мрънкотят, ама то и смелост трябва, за да ги изречеш на глас. Е, намерил се е такъв лидер между останалите "смелчаци" управници.

98

Анонимен

преди 1 месец

До До 53 Ами явно се оказват на съвсем свои . Вкарват те в икономически съюз , който постепенно го превръщат в политически , а накрая вероятно и военен , с разните му там механизми и уговорки , че Путин бил виновен , а той даже разправя , че бил готов и за включване в ЕС , ама го послъгали и после му отказали.

97

До 105

преди 1 месец

Съюз ,а не диктатура и никой не е влязъл в тоя съюз някой като Урсула да се изказва .Аз така казвам Точка

96

До 53

преди 1 месец

До 53 ...В крайна сметка, ЕС малко или много е съюз! Що за съюзник си, като постоянно плюеш по твоите?... Нещо да си чувал за критично мислене? ЕС да не е стадо?

95

Анонимен

преди 1 месец

Орбан е на ръчно управление от русназите. Всички куфарчета с пари които е получавал от тях са надлежно документирани. Ако не слушка директно отива в панделата за много години. Нашите русофили и съветчици представят тая зависимост на Орбан от Русия за независима политика на Унгария.

94

Анонимен

преди 1 месец

До Съвет - Склонена главица сабя не я сече, нЪл тъй! Извади календара, 21 век е, хората имат повече свобода от ония времена, в които още живееш.

93

Анонимен

преди 1 месец

На поляците винаги им е било трудно да осмислят фактите за да видят цялата картина

92

Съвет

преди 1 месец

Точно така е. Унгария да плати яко за напускане на НАТО и ЕС , да им дойде акъла.Едногодишния БВП на държавата и да вървят на майната си.

91

Анонимен

преди 1 месец

До Гошо Гошка, много ги разбираш работите само дето не си живял и една минута по времето на СИВ.

90

До 93

преди 1 месец

Е ти , какво очакваш от украинеца Зозо